Seyhan’ın Adana’nın iş merkezi konumunda olduğunu, gündüz saatlerinde 800 bin olan nüfusunun yüzde 40 arttığını, altyapı, ulaşım, dinlenme ve yeni iş merkezleri ihtiyacının her geçen gün arttığına dikkat çeken Tekin, şöyle konuştu:

”Yerel yönetimler olarak sizlerin kazancını nasıl artırabiliriz, nasıl daha iyi hizmet edebiliriz, sıkıntılarınızı nasıl giderebiliriz diye bir yandan sizin görüşlerinizi alırken, diğer yandan ilgili ekibimiz gece-gündüz çalışıyor. Biz Seyhan Belediyesi olarak bir esnaf masası kurmayı planladık. Çünkü bugüne kadar yaptığım temaslarda esnafımız irtibat kuramama, iletişe geçememe, sorunları anlatamama gibi problemleri aldık. Büyükşehir belediyemiz zaten bu konularda bir çalışmayı sürdürüyor. Bizler de sizlerle birlikte özellikle çözümü çok kolay olan ama geciktirilen sorunlarınızın belediyemizi ilgilendiren kısımlarını süratle çözeceğiz.”

Oya Tekin Esnafı Ziyaret Etti, "Esnaf Masası" vurgusu Yaptı

Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin Yapımı Sürüyor Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin Yapımı Sürüyor

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

İbo Osman’dan Tellidere’ye ve Büyüksaat’ten Toptancılar Sitesi, Toptancı Hal ve sanayi bölgelerine, bir de dolmuş esnaflarının duraklarına kadar yüz yüze esnaf görüşmeleri yaptığını belirten CHP adayı Oya Tekin, yaptıkların her işin şeffaf olacağını, her yurttaşın belediye ihaleleri, projeleri, gelir ve giderleri ile meclis toplantıları kararlarına kolaylıkla ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.