CHP Yüreğir ilçe örgütünde yüzlerce kişinin katılımıyla Aralık ayı başında aday adaylığını açıklayarak sahaya inen Öztürk, ilçeyi adım adım geziyor, sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor, halkın sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

ÖNCELİK İNSANCA YAŞAMDIR

Muhtarlar, esnaf, ev ziyaretleri ve mahalle toplantılarıyla halkla buluşan İbrahim Öztürk, ‘’Yüreğir’in her mahallesinde vatandaşlarımızın gereksinimleri aslında ortaktır. Yani öncelik insanca yaşamaktır.  Bunu asla göz ardı etmeyeceğiz. Planlı kentleşmenin, alt ve üst yapının, ciddi bir şehirciliğin, sanatın, kültürün, sporun,  lüks olmaktan çıkacağı, üreten ve kazanan bir Yüreğir için çalışacağız. Kendimiz için değil Yüreğir’imiz için çalışacağız’’ dedi.

KAZANACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM

 Daha iyi yaşamayı hak eden ve bunu gönülden isteyen tüm Yüreğirliler için, Cumhuriyet Halk Partisi’nin adına yaraşır bir kucaklamayla, tüm ilçe için saygı ve sevgiyle çalışacaklarını kaydeden Öztürk, ‘’Anadolu’nun içtenliğini barındıran, her görüşten Yüreğirli hemşerilerimizin desteğiyle başaracağımıza inanıyorum. Yüreğir’in yıldızı parlayacak. Yüreğir’i merhum efsane başkan Sebahattin Eşberk’den bu yana kazanamadık. Ben aday olursam Yüreğir’i kazanacağımıza söz veriyorum’’ diye konuştu.

Kongre Merkezleri, Semt Atölyeleri, Çok Fonksiyonlu Semt Pazarları,  Çocuk Diyarı, Spor Kulüpleri Kompleksi, Kreş ve Çocuk Kütüphaneleri, Emekli Hobi Evleri, Öğrenci Yurtları, Teknoloji İnovasyon Merkezi, Paketleme Tesisi, Halk Kart, Halk Market ve İstihdam Masası, ücretsiz Mühendis Desteği Başarılı Öğrencilere bilgisayar ve Burs, Sağlık Hizmetleri, Kira Yardımı ve Engelli Bakımı, Askıda Fatura, Fason İş Dağıtımı, Yeni Doğan Bebek Yardımı, Damlama Sulama Desteği, Sera Yetiştiriciliği, Desteği, Mantar Yetiştiriciliği Desteği, Bireysel Enerji Kurulum Desteği, Güneş enerjisi Panelleri gibi projeleri daha önce  açıklayan Öztürk’ün bu projeleri kapsamlı olarak  projeler  kitapçığında yer alıyor.

CHP Yüreğir Belediye Başkan A.Adayı İbrahim Öztürk, ‘’Şu an sahada vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Sizlerin değerli destekleriyle, adil ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla Yüreğir Belediyemizi daha ileriye taşımak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Birlikte güçlü ve daha iyi bir geleceğe adım atmaya hazırız. Yüreğir’in üstünden ölü toprağını atıp, her alanda hakkını almak, kendini var etmek için Yüreğirlilerin desteğini istiyorum. Yüreğir’in kaybolan yıllarını geri alacağız. Bunu ilçe halkımızın desteğiyle başaracağız’’ ifadelerine yer verdi.