Aday gösterilmediği için CHP'den istifa eden, ardından "Görüşmeleri yaptık. SP, Deva, DP, Gelecek ve İYİ Partinin ortak adayı olacağım" dedikten sonta DEVA Partisince bu söylemi yalanlanan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, şimdi de işçisinin büyük bölümüne asgari ücretin altında maaş vermesi nedeniyle konuşuluyor. 

Maaş verilmemesinin parasızlıktan mı yoksa toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin tamamlanamaması needeniyle mi olduğu henüz bilinmiyor. 

Biz de alın teri döken işçiler adına Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a soruyoruz

1 - İşçinize Asgari ücretin altında maaş verilmesi sizi rahatsız ediyor mu?

2 - Şayet toplu sözleşme görüşmelerinin tamamlanmaması nedeniyle eski maaşı veerdiyseniz en azından yeni asgari ücreti tamamlayarak işçi maaşını ödeyemezmiydiniz?

3 - İşçinize toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanmadığı için asgari ücretin altında maaş verdiyseniz, bu asgari ücretin altındaki ücretten sendika kesintisi yaparak sendikaya ödeme yaptınız mı?

4 - Şayet paranız olmadığı için işçi maaşını eksik ödediyseniz, CHP'den istifa ettiğiniz gün, sizin emeğe saygı-alın terine saygı fikrinizden de istifa ettiğiniz anlamını mı çıkarmak gerekiyor?

Emrah Kozay'dan Anlamlı Mesaj "Vatanı Korumak, Çocukları Korumakla Başlar" Emrah Kozay'dan Anlamlı Mesaj "Vatanı Korumak, Çocukları Korumakla Başlar"

Yanıtlarınızı noktasına virgülüne dokunmayarak yayınlamayı taahhüt ediyoruz. Bekliyoruz...