Adana - Mersin Arasında "Ring" Seferleri Başlayacak Mı? Adana - Mersin Arasında "Ring" Seferleri Başlayacak Mı?

Mithat Özsan Küçük Amfide düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Neslihan Boyan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, dekanlar, yüksekokul/MYO müdürleri, daire başkanları ve ilgili birim amirleri katıldı.

Prof. Dr. Tuncel: “Öğrencilerimize Her Zaman Kapımız Açık”

Rektör Prof. Dr. Tuncel Meryem Tuncel, öğrencilerin doğrudan iletişim kurarak akademik ve sosyal konularda görüş ve önerilerini paylaşma imkânı sağlayan bu tür toplantıları çok önemsediklerini dile getirerek, toplantıları sıklaştıracaklarını söyledi.

Gençlerin dersleri dışında da kendilerine zaman ayırarak kampüs içerisindeki sosyo-kültürel etkinliklere katılmalarını öneren Prof. Dr. Tuncel, doğayla iç içe bir kampüse sahip olan Çukurova Üniversitesindeki spor imkânlarından öğrencilerin maksimum derecede yararlanmasının önemine işaret etti.

Prof. Dr. Tuncel “Rektör-Öğrenci Buluşması”nda 

Programda söz alan öğrenciler ise çeşitli konulardaki görüş, öneri ve taleplerini ileterek, düzenlenen etkinlik dolayısıyla da teşekkür ettiler. Prof. Dr. Tuncel de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilere de kapılarının sonuna kadar açık olduğunu vurgulayarak, kendilerine iletilen tüm talep ve önerileri yakından takip ederek ivedilikle çözüme ulaştırmak için gerekli adımları atacaklarının altını çizdi.

“Çukurova Üniversitesi Rektör-Öğrenci Buluşması” etkinliği Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, öğrenciler ve katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.