Seyhan belediyesi, spor kulübü aracılığıyla Hentbol, gibi profesyonel yarış içinde olan kulüplerine sporcu transfer ederek liglerde şampiyon olma hayalleri kuruyor. Bu çerçevede, takımlarına halkın parasıyla bol kepçeden sporcu transferi yapıyorlar. Seyhan Belediyesinin büyük maddi gücünü arkasına alan kendi Spor kulüpleri aracılığıyla, Seyhan ilçesindeki amatör spor kulüplerine rakip olmayı içine sindiren Seyhan belediyesi, son olarak yetiştirip Fenetrbahçe'ye kaptırdığı sporcuların başarısından pay almaya çalıştı.

Halkın parasıya profesyonel sporcu transfer eden ve para, zaman ve emek vererek yetiştirdiği sporcuları da başka takımlara veren seyhan belediyesinin "Yağmurlu havada bir bardak su" vermesi gibi davranması komik kaçtı.

Akıllarda oluşan Sorular:

Fenerbahçe'nin Zaferi ve Rıdvan Dilmen'in Şampiyonluk Tahmini Fenerbahçe'nin Zaferi ve Rıdvan Dilmen'in Şampiyonluk Tahmini

Madem Belediye olarak sporcu yetiştirip bedelsiz veya resmi prosedüre göre cüzi ücrette sporcu veriyorsunuz, neden kendi kulüplerinize iş-maaş-transfer parası gibi bedellerle sporcu transfer ediyorsunuz?

Madem yetiştirdiğiniz sporcularla gurur duyacaksınız, neden başka takımlardan kendi takımlarınıza sporcu transfer ediyorsunuz?

Madem kendi takımlarınıza profesyonel sporcu transfer ediyorsunuz, neden yetiştirdiğiniz ve başka takımlara giden -gitmek isteyen sporcular için transfer bedeli (Yönetmeliklerdeki gibi düşük bedel değil) istemiyorsunuz?

Alırken transfer, gönderirken amatör  bakış açınız doğru mu?

Siz neye göre kime göre transfer yapıp, sporcularrı başka profesyonel kulüplere veriyorsunuz?

Siz yetiştirdiğiniz sporcuları, Fenerbahçe'ye yolladığınız şartlarda Adana amatör kulüplerine de ayrımsız veriyor musunuz?

İşte "Yağmurlu Havada Bir Bardak Su" verdiklerini zanneden Seyhan Belediyesinin O Bülteni:

Türk  Sporuna değişik branşlarda başarılı sporcular kazandıran Seyhan Belediyespor Kulübü’nün altyapısından yetişen ve göstermiş oldukları  başarılı performans ile Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olan Rahime Yiğit  ve  Zeynep Kaya 13-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da yapılan U-20  Salon Atletizm Türkiye şampiyonasında branşlarında Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdiler.

“BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sırıkla Atlama Branşı 4.10 olan rekoru 4.15 ile kırarak Türkiye şampiyonu olan Rahime Yiğit ile 60 ve 200 metrede Türkiye şampiyonluğuna uzanan Zeynep Kaya’nın büyük bir başarıya imza atıklarını belirten  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ İki sporcumuzun elde ettiği şampiyonluk ile gurur duyuyoruz. Seyhan Belediyespor Kulübü olarak başarılı sporcular yetiştirmek ilkesiyle hareket etmenin karşılığını almak bizleri mutlu etmekte. Sporcularımızı ve emeği geçen antrenörlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.