AİSA Sağlıklı Zayıflama ve Terapi Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Petek Başkıran, kilo artışına, strese ve yaşlanmaya bağlı hasarların, kişinin yaşam kalitesini bozmasına engel olurken, onlara kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için gereken bilimsel ve tıbbi desteği sunduklarını kaydetti.

Günümüzde modern yaşamın dayattığı olumsuz koşullar, değişen ve doğallıktan uzaklaşan beslenme alışkanlıklarının, insan sağlığının olumsuz etkilediğine dikkat çeken Petek Başkıran, teknolojinin de beraberinde getirdiği yeniliklerin, bir yandan insan ömrünü uzatırken, diğer taraftan da insanoğlunu hareketsizliğe yönelttiğini söyledi.

İşte tam da bu noktada sağlıklı, kaliteli ve uzun bir yaşamın önem kazandığını vurgulayan Başkıran, “AİSA Sağlıklı Zayıflama ve Terapi Merkezi ile kendimize ve sevdiklerimize kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sağlamak ve yaşlanmayı ertelemek artık çok kolay” yorumunda bulundu.

Kişinin ruhsal ve bedensel sağlığını korumasında ona yeni bir yol açmaya çalıştıklarını anlatan Başkıran, “Kilo artışına, strese ve yaşlanmaya bağlı hasarların yaşam kalitemizi bozmasına engel olmayı ve bireylere hayatlarının tüm evrelerinde kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için gereken bilimsel ve tıbbi desteği sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Petek Başkıran, AİSA Sağlıklı Zayıflama ve Terapi Merkezi olarak, uzman doktor ve profesyonel kadrosu, yenilikçi, çağdaş yapısı ve modern hizmet anlayışıyla en gelişmiş teknolojiyi Adanalıların hizmetine sunduklarını da sözlerine ekledi.