Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanan, önümüzdeki yıl Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK, Yüreğir Belediye Başkanı Av. Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret ederek üzerinde ismi yazılı forma verdi.
ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, Yönetici Kemal Sağ ile  Medya Direktörü Kamil Yalçın Göl, Yüreğir Belediye Başkanı Av. Fatih Mehmet Kocaispir’i makamında ziyaret ederek, destekleri için teşekkür ettiler..

"ALİ TÜREMİŞ-KEMAL SAĞ ADANA İÇİN BÜYÜK ŞANS"

Adana’da  Dr. Ali Türemiş ile Kemal Sağ gibi maddi-manevi beklentisi olmaksızın spora katkı koyan isimlerin olmasının mutluluk verici olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı  Av. Fatih Mehmet Kocaispir, " 15 yıl sonra Adana’ya Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğunu getiren ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübümüzü maddi-manevi olarak sonuna kadar desteklemeliyiz. Yıllardır Adana'da masa tenisi branşına önemli katkılarda bulunan spor sevdalısı Başkan Dr. Ali Türemiş ile Yönetici Kemal Sağ’ı değerli çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, Adana’ya yaşattıkları büyük başarılardan dolayı kendileri ile gurur duyuyoruz" diye konuştu.

"SPORUN DOSTU BAŞKAN KOCAİSPİR’E TEŞEKKÜR"

Sporcu ve spor dostu Yüreğir Belediye Başkanı Av. Fatih Mehmet Kocaispir’in kulüplerine vermiş olduğu desteğe teşekkür eden ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, " Kendi imkânlarımız ile salon ve tesisimizi yapabileceğimiz yer için yetkililerden destek bekliyoruz. Amatör spora verdiği maddi-manevi destekler ile yıllardır takdir ettiğimiz spor dostu başkanımız Av. Fatih Mehmet Kocaispir’e minnettarız. Bizlere bu olanağı sağlayan amatör sporun babası, sporun ve sporcunun dostu Yüreğir Belediye Başkanı Av. Fatih Mehmet Kocaispir’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.