Adanalı Atom Film başarılarına bir yenisini daha ekledi. Atom Film’in “Etki” adlı kısa filmi Manisa Altın Üzüm Kısa Film Festivali’nde en iyi film ödülünü aldı. Bu ödül Atom Film’in bir yıl içinde aldığı beşinci ödül oldu.

Yönetmenler Tufan Şimşekcan, Ozan Sihay ve Ali Yılmaz’ın kurucusu olduğu Atom Film, son bir yıl içerisinde Denizbank Kısa Film Festivali’nde "ATM Adam" kısa filmi ile “Jüri Özel Ödülü”, Altın Kepenk Kısa Film Yarışması’nda "Yırtık” kısa filmi ile  “En İyi Film Ödülü”, AllDecor Reklam Filmi Yarışması’nda "Evinizden Sıkıldınız mı?” kısa filmi ile “En İyi 2. Film Ödülü”, "Şimdi Reklamlar” Ücretsiz Sinema Atölyesi Projesi ile “YKM En İyi Proje Ödülü”, "Müdür" kısa filmi ile “GenceArtı En İyi 2. Kısa Film Ödülü”nü alarak önemli bir başarıya imza attı.

Atom Film’in “Dünya Göz Kısa Film Yarışması”nda ve “İstanbul Film Festivali”nde finalist olan “Etki” adlı kısa filmi ise geçtiğimiz günlerde yapılan “Manisa Altın Üzüm Kısa Film Festivali”nde ise “Kurmaca” kategorisinde “En İyi Film Ödülü”nü aldı.

Yönetmenler Tufan Şimşekcan,  Ozan Sihay ve Ali Yılmaz, Adana’ya bir ödül daha kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, destekçileri İnisiyatif Sanat Kafe, Akdeniz Sinema Kolektifi ve Sihay Reklamevi ile birlikte büyüyen Atom Film’in başarılarını sürdüreceğini ifade ettiler.