Spor

Sarıçam'da futbol turnuvası başladı

Abone Ol

Büyükşehir Belediyesi Kürkçüler Stadyumunda oynan Kürkçülerspor –Burukspor maçının başlama vuruşunu Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci yaptı. Başkan Zenbilci, lig öncesi gerçekleştirilen futbol turnuvası ile amatör futbol takımlarına destek olduklarını belirterek, “Amatör kulüplerimiz  lig öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçiriyorlar. Hem de ilçemizde bir heyecan oluşuyor. Tüm takımlara, hakemlerimize ve spor camiasına hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte başlayan heyecan dalgasında Kürkçülerspor geliştirdiği ataklarla Burukspor kalesinde etkili oldu. Maçı da 4-1 gibi farklı bir korla kazanarak bir üst tura yükseldi.

Buruk Stadında oynanan maçta ise Suluca Organize Sanayispor rakibi Çukurova Gençlerbirilğini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bugün ise Buruk Stadında saat 17.00’de İncirlikspor ile Seyhanspor karşı karşıya geliyor.

 

Buruk stadında ise Baklalıspor-Kuzey Adanaspor ile kozlarını paylaşacak. Bugün oynanacak Baklalıspor-Kuzey Adanaspor maçının galibi Suluca Organize Sanayispor ile, İncirlikspor -Seyhanspor maçının galibi de Kürkçülerspor ile yarı final maçı oynayacaklar. 15 Eylül Pazar günü ise final müsabakaları gerçekleşecek.