Sarıçam Belediyesi’nce kurum içi "Sivil Toplum Kuruluşları İçin Proje Atölyesi" eğitimi gerçekleştirildi. Üç gün süren eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Sarıçam Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kurum içinde verimliliğin artırılması amacı ile düzenlenen programın, T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü destekleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Derneği ile Adana Gençlik Merkezi iş birliğinde “Sivil Toplum Kuruluşları için Proje Atölyesi” teması ile proje eğitim programı düzenlendiği bildirildi.

Sarıçam'dan "Sivil Toplum Kuruluşları İçin Proje Atölyesi" Eğitimi

“HER KONUDA MÜKEMMELİYETÇİLİĞİ HEDEFLİYORUZ”

Her alanda olduğu gibi, kurum içi çalışmalarda da mükemmeliyetçiliği hedeflediklerini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yürütülen çalışmanın kurum içi verimliliğe katkı sağladığını kaydetti.

Sarıçam Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü öncülüğünde, İnsan Kaynakları Müdürlüğü birimi tarafından düzenlenen proje eğitiminin üç gün sürdüğünü belirten Başkan Uludağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Sarıçam Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kurum içi çalışmalarımızda da mükemmeliyetçiliği hedefliyoruz. Bu noktada İçişleri Bakanlığımız Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü destekleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Derneği ile Adana Gençlik Merkezimizin iş birliğinde “Sivil Toplum Kuruluşları için Proje Atölyesi” temalı bir program gerçekleştirdik.  Adana İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Sayın Recep Kurtoğlu ve Sarıçam Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Sayın Ali Bilgiç’in açılışına katıldıkları proje eğitiminin ilk gününde Teknik Eğitim Vakfı Adana Temsilcisi STK ve Kamu Derneği Eğitimcisi Sayın Sait Altıparmak tarafından proje döngüsü yönetimi konusunda personelimize eğitim verildi. Programımızın 2'nci günü STK ve Kamu Derneği Başkanı Sayın Savaş Özkan, yerel ve ulusal projeler konusunda, 3'üncü gününde ise STK ve Kamu Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Uğur Özkan Beyler tarafından uluslararası projeler hakkında ilgili personelimize bilgi paylaşımında bulunuldu. Bu projenin amacı belediye çalışanlarımıza proje hazırlamadan sunumuna ve uygulamasına kadar, yapılması gerekenler konusunda a’dan z’ye bilgiler verildi. Yapılan çalışmanın gerek belediyemiz ve gerekse de çalışanlarımız adına verimli olacağına inanıyor, yapılan çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Sarıçam'dan "Sivil Toplum Kuruluşları İçin Proje Atölyesi" Eğitimi

Eğitim programının son günü sertifika almaya hak kazanan 33 kursiyerin belgeleri, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Tosun ve proje ortağı Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı tarafından takdim edildi.