Bizler sizleri tüm medya mecralarında görünür yaparak hedeflerinize ulaşmanıza katkı veriyoruz. Profesyonel vereceğimiz destekle sizi Bilinir yapıyoruz.

YAZILI, GÖRSEL, İŞİTSEL VE İNTERNET MEDYASINDA TANITIM

Yerel seçime gidilirken insanlar ve Siyasi partilerin ilgili kurumları, aday adaylarını veya adayları medya üzerinden takip ederek değerlendirme yapmaktadır. Bu nedenle siz aday adayları ile aday sürecindeki siyasetçileri, görsel, işitsel, yazılı ve internet medyasında tanıtıyor ve fikirlerinizi kamuoyuna ulaştırıyoruz. Sizleri iletişim alanındaki her mecrada seçmen ile buluşturuyoruz.  Görüntülü olarak Youtube kanalında, yerel gazetelerde, radyolarda ve internet gazeteleri ile sosyal medyada tanıtımınızı yaparak sizleri, seçmen ile buluşturuyoruz.

Yaptığımız çalışmalar:

1 – GÖRÜNTÜLÜ YAYIN (YOUTUBE ÜZERİNDEN)

Kim olduğunuzu veya fikirlerinizi aktarmak amacıyla, AHM Web TV’de güncel konu veya siyasi konularla ilgili sizleri konuk alarak Röportaj yapıyoruz.  Bu röportaj ile sizlerin sosyal medyada görünür olmanızı sağlıyoruz. Çekim kendi çalışma alanınızda veya kendi yerimizde ağırlayarak gerçekleştiriyoruz.

2 – YAZILI MEDYA (YEREL BASILI GAZETELER)

Yaptığımız görüntülü röportajdan sizinle istişare ederek ön plana çıkarmak istediğiniz konuyu haberleştirerek, fotoğraflarınızla birlikte tüm basına servis ediyoruz. Bu bültene görüntülü röportajdan ön plana çıkan bölümleri de ekleyerek gönderiyoruz.

3 – İNTERNET VE SOSYAL MEDYA

Seçmen ve siyasi Partilerin ilgili kurumları; Yerel seçimde Belediye Başkan A. Adayı, meclis üyesi A. Adayı muhtar adayı gibi kişilerin kim olduğu, ne iş yaptığı, mesleklerinin ne olduğu gibi temel bilgiler genellikle Google gibi arama motorlarından arayarak bulmaktadır.

Bizler, sizin arzu ettiğiniz bilgilerin arama motorları tarafından bulunarak ön plana çıkarılmasını sağlıyoruz.  Bu çerçevede ilgili haber, reklam gibi içeriklerinizin Google gibi arama motorlarındaki aramalarda;  mesajlarınızdan oluşan içeriklerinize “Arama Motoru Optimizasyonu” (SEO)  çalışması yapıyoruz. Arama Motorlarının sizinle alakalı veya benzer bir aramada öncelikli olarak Sizinle ilgili haber veya tanıtıcı içerikleri, Adana’daki 2 Milyon 50 Bin (TÜİK 2022) Türkiye’de de 70 Milyona yakın internet kullanıcısının kolayca bulunabilmesi için sitelerimize yüklüyoruz.  (Sizinle yaptığımız ve tüm basına servis ettiğimiz haberinizi kendi bünyemizdeki bünyemizde en az 5 haber sitesinde kodlanmış olarak kamuoyuna ulaşmasını sağlıyoruz.)

Ayrıca sizin arzu ettiğiniz içerikli haberinizi,  Ankara’da görmesini istediğiniz partinin bölgesinde  veya Adana, Ceyhan, Karataş, gibi bölgelerde facebook, Twetter gibi mecralarda okurun karşısına çıkmasını sağlıyoruz. Bütçenize göre facebook veya twetter’da her kullanıcının göreceği şekilde haber-reklamınızı çıkarıyoruz.

4 - İŞİTSEL TANITIM

Anlaşmalı olduğumuz radyolarda en çok dinlenen saatlerde yayınlanan bir programa konuk olmanızı veya önceden hazırlanmış reklam spotunun yayınını sağlıyoruz.  Böylelikle sesinizin farklı mecralardaki seçmene de ulaşmanı sağlıyoruz.

5- KİM KİMDİR? (BİYOGRAFİ)

Kim Kimdir? SEO Çalışması

Bireylerin siyasilerin veya iş insanlarının arzu ettikleri şekilde biyografilerinin Google gibi arama motorunda arama yapıldığında ilk çağrı sayfada çıkması için SEO çalışması yapıyoruz.

Örnek: Googleye “Ahmet Kozay Kimdir” yazdığınızda https://www.adanahabermerkezi.com/biyografi/emrah-kozay-kimdir gazetemizdeki sayfa çıkmaktadır.

biyografi

FOTOĞRAF ÜZERİNE TIKLAYINIZ.. biyografii

Sizin isteğiniz doğrultudaki bilgilerinizi 2- 3 fotoğraf ile destekleyerek yayınını gerçekleştiriyoruz.  Adınız Google gibi arama motorlarında aratıldığında (Emrah Kozay Örneğinde olduğu gibi) sizin arzu ettiğiniz bilgilerle hazırladığımız sayfamız okurların karşısına çıkmaktadır.

6 - 13 DİLDE DİJİTAL KARTVİZİT

Dünyada teknolojinin gelişmesine paralel olarak ucuzlaması, yaygınlaşmasını da beraberinde getirdi. Yaşamın vazgeçilmezi haline gelen İnternet sayesinde de iş, sosyal, kültür, spor gibi tüm bilgi ve arayışlarımıza teknolojinin bize sunduğu Akıllı Telefonlarla ulaşabiliyoruz. 2021 TÜİK verilerine göre Türkiye’de her yüz kişiden 89’u akıllı telefon kullanmaktadır.kartvizit

Teknolojinin geldiği noktada farkındalık oluşturan 13 yabancı dille desteklenebilen dijital Kartvizit,  geleneksel kağıt kartvizitin yerini alıyor.  SSL güvenlik sertifikalı yazılımı bir kez aldığınızda arzu ettiğinizde bilgileri değiştirerek-güncelleyerek ömür boyu kullanma hakkına sahip oluyorsunuz.

7 - PİAR VE DANIŞMANLIK

Profesyonel anlamda varmak istediğiniz hedeflere ulaşmanı için genel PİAR-danışmanlık hizmeti veriyoruz. İçerik ve söylem desteği ile toplantı organizasyon gibi destekleyici çalışmalar yapılmaktadır.

Murat Berhun

Sosyal Medya - Masaüstü-SEO ve İletişim Uzmanı

Basın Danışmanı

0 546 4075336

Murat Berhun Kartvizit-1