Şevkin Dile Getirdi, Millet Bahçesi projesi İhaleye çıktı

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada bir yıl önce yıkılan Adana 5 Ocak Stadyumu’nun yerinin sahipsizliğe terk edildiğini vurgulamış ve Millet Bahçesinin kısa sürede yapılması çağrısında bulunmuştu. .

Bu açıklamanın ardından yıkılan stadın yerine yapılması öngörülen Millet Bahçesi için alel acele ihaleye çıkıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Adana Millet Bahçesi için İhaleye çıkıldı.  İhale duyurusunda “ Adana İli Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi (Eski Stat Yeri) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi” ibaresi yer aldı.

İhale Ankara’da 2 Eylül Cuma Günü gerçekleştirilecek. İhale ayrıntısında yapılacak iş ve işlemlerde kullanılacak çiçek, ağaç ve diğer malzemeler tek tek belirtildi.

Böylece uzun süredir yeri boş olan eski stadın yerinin Millet Bahçesi olabilmesi için (Sorun Yaşanmazsa) ilk adım atılmış olacak. İhalenin ilan edilmesiyle, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’in konu hakkındaki hassasiyeti sonuç vermiş oldu. Şimdi Adanalı 500 gün içinde tamamlanması planlanan Millet Bahçesinin açılarak çevreye can vermesini bekliyor.