Seyhan Belediyesi 11 Eylül Pazartesi günü basına yolladığı bültende Adana’da bir ilk olduğu duyurulan ve Başkan Akif Kemal Akay’ın “Adana’da Bir İlk” yazan tabelanın önünde çekilen fotoğrafla servis edilen “Çocuk Trafik Eğitim Parkının ilk olmadığı ortaya çıktı

seyhan-belediye-akif-kemal-akay-trafik-egitim-parki   “Adana’da Bir İlk” yazan tabelanın önünde çekilen fotoğrafla servis edilen “Çocuk Trafik Eğitim Parkı”nın ilk olmadığı” ortaya çıktı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı yanıltan yetkililer, 30 -40 yıl yıl önce bile, şu an da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak hizmet veren alanda, okullardan getirilen çocuklara özel yapılmış küçük yollarda ışıklar, yaya geçidi ve trafik tabelaları ile polisler tarafından trafik eğitiminin verildiği park varken, 2023 yılında Trafik Eğitim Parkı tabelasına “Adana’da Bir İlk” yazdırdılar.

 “Adana’da Bir İlk” yazan tabelanın önünde çekilen fotoğrafla servis edilen “Çocuk Trafik Eğitim Parkı”nın ilk olmadığı” ortaya çıktı

Adana’nın Geçmişini Bilmeyenler, Büyükşehir’in Açtığı Parkı da Görmemiş!

Yetkililer! Mayıs ayı başında açılışı yapılan ve Adana Büyükşehir Belediyesince Sarıçam Atatürk Parkı içindeki Trafik Parkını da görmemiş! Kentin geçmişini bilmeyen, kentin güncel gelişiminden habersiz yetkililer böylece Başkan Akif Kemal Akay’ı yanıltmış oldu.

Seyhan Belediyesinde “Küçük” Beyinlerden, “Büyük” Yalan!

5 Mayıs 2023’te açılışı yapılan Sarıçam Atatürk Parkı içinde bulunan Trafik Parkında ise benzer içerikli eğitim alanı bulunuyor. Açılışı yapılan parkın içindeki “Trafik Parkı”nda çocuklara gösterilebilecek trafik ile alakalı yapılar bulunuyor.

kemallllllr4

Trafikte karşılaşabileceklerle ilgili bilgi aktarılabilecek “Trafik Parkı”nın konu olarak benzeri olan Seyhan Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkının faydalı olacağı biliniyor. İmkânlar doğrultusunda bu gibi Trafik Eğitim Alanlarının artırılması büyük fayda sağlayacağı bir gerçek.

Seyhan Belediyesinde “Küçük” Beyinlerden, “Büyük” Yalan!

Ancak Türkiye’de 55 İlden büyük bir ilçe Belediyesinin yöneticilerinin, 30- 40 yıl önce Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubenin uygulamalı Trafik eğitim parkı varken, 4 ay önce de Adana Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Parkıyla birlikte Trafik Parkı açılmışken tabelasına ”Adana’da Bir İlk” yazdırması en basit anlatımla “Büyük Yanılgı”dan başka bir şey değil.

Seyhan Belediyesinde “Küçük” Beyinlerden, “Büyük” Yalan!

Yüreğir Belediyesinde “Borç Ne Kadar?” Sorusu Yanıtsız! Yüreğir Belediyesinde “Borç Ne Kadar?” Sorusu Yanıtsız!

Şimdi merak edilen, bu yetkililer Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı acaba hangi konu da ya da konularda daha yanıltmış?

Murat BERHUN