Açılış karşılaşmasının başlama vuruşunu aynı zamanda Başkan Akay’ın “Sol Kolu” olarak bilinen Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı yaptı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın öncülüğünde sporun ve sporcunun her zaman yanında olup desteklerini esirgemediklerini belirten Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı “ Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıldönümü nedeniyle planlanılan ayak tenisi turnuvamıza 32 takım 128 sporcu katılım gösterdi. Üç gün sürecek olan turnuvada mücadele edecek olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum ” dedi.

Buraya kadar olan bölüm yollanan basın bülteniydi. Peki gerçek ne?

***

"Ayak tenisi" adı altında düşük bütçeli bir etkinlik yapan Seyhan Belediyesi, Seyhan Belediyespor kulübündeki profesyonel yarış içinde olan takımlarına büyük bütçeler ayırıyor. Belediyenin asli görevi olmayan profesyonel yarış içinde olan takımlar, aynı zamanda büyük paralar ve zaman tüketiyor.  Belediye bünyesinde (Seyhan Belediyespor gibi) kurulan profesyonel oyuncuları olan takımların harcamaları ise meclis üyelerince denetlenemediği için hep tartışılıyor.

Utanmıyorlar! Seyhan Belediyesindeki "Sosyal Yardım" Skandalı Büyüyor! Utanmıyorlar! Seyhan Belediyesindeki "Sosyal Yardım" Skandalı Büyüyor!

Seyhan Belediyesi de bu eleştiri ve tepkilere rağmen Seyhan Belediyespor bünyesindeki profesyönel oyuncuları olan takımlara ciddi bütçe ayırırken, "Ayak Tenisi" gibi düşük bütçeli göstermelik etkinlikle adeta vatandaşla dalga geçiliyor. onemli-haberler

Vatandaş ise Seyhan Belediyesinin profesyonel yarış içinde olan takımlara zaman ve bütçe ayırmalarına tepki gösterirken, "Ayak Tenisi" gibi rutin ve göstermelik etkinliklerle göz boyamalarına "Bıraksınlar Bu Ayakları" diyerek mesaj gönderiyor.