Muhtarlar Günay Şahin ve Saniye Çelik'e yönelik hakaret ve tehdit , Muhtarların büyük bölümünün mutluluklarını bozamadı. Hele bir de tablet hediye alan bazı muhtarlar sevinçten uçacak gibiydi. Peki Muhtarların en özel günlerindeki mutlulukları mesleki aidiyetlerinin önüne geçmesi ne anlama geliyordu.

Onurlu, düzgün, halkın dertleriyle dertlenen çok sayıda Muhtar vardır elbette. Bu sayının çok daha artması en büyük dileğimiz.  Ancak eleştiri veya özeleştiri yapılmadan da muhtarlık müassesesi daha iyiye gidemeyeceği kesin.

O zaman soralım muhtarlara. 

Seyhan Belediyesinin özel yemeğindeki mutluluğunuzun nedeni, Belediyenin Mahallenizdeki sorunları samimi ve hakkaniyetli şekilde çözmesi nedeniyle miydi?

Yoksa:

Seyhan Belediyesinin düzenlediği yemekteki gülümsemenizin derinliği, Çok sayıda muhtarın Seyhan belediyesinde kendisinin, yakınlarının veya işaret etttiklerinin işe alınmış olmasındanmıydı? 

Seyhan Belediyesinin özel yemeğindeki neşenizin pik noktada olmasının nedeni, bireysel çıkarları ön planda tutan çok sayıdaki muhtarın taleplerinin yerine getirilmesinin çokluğumuydu?

Seyhan Belediyesindeki özel davetteki yüksek özgüveninizin nedeni, Muhtar Saniye Çelik ve Günay Şahin'e yapılan tehdit ve hakaretler karşısında Belediyenin etkin hiç bir davranışta bulunmaması sonucu "Bizim Başkanla Aramız iyi, bize kimse hakaret etmez"den mi kaynaklanıyordu?

Bu kez biz Muhtarlara soruyoruz. Ve yanıtları varsa bize ulaştırmaları halinde yayınlamayı taahhüt ediyoruz. 

Başkan Aydar'dan Ceyhanlı Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye Müjdesi Başkan Aydar'dan Ceyhanlı Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye Müjdesi