Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor? Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor?

24 aday ile yarışıp en yakın rakibini 9 puan farkla geçen ve CHP’nin aldığı yüzde 41.44 oyla başkan seçilen Oya Tekin’in mesajı şöyle:

“Ülkemizin her köşesinde halkın uyanışını gördüğümüz 31 Mart seçimi, inanıyorum ki tüm yurttaşlarımız için yeni bir umut ışığı oldu. Seyhanımızda da bu sabaha doğan umut ışığı, hep birlikte el ele verince hiç sönmeyecek. Seyhan'ın geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz.
Bu önemli göreve layık görülmek, beni büyük bir onur ve sorumlulukla dolduruyor.
Seyhan’ın her köşesine uzanan seçim kampanyamız boyunca, samimiyetiniz, ilginiz ve katılımınız bizi güçlendirdi. Her birinizin desteği, bu başarının temelini oluşturdu.
Hizmet etme azmiyle dolu, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim. Herkesin sesine kulak verecek, herkesin ihtiyacına cevap verecek bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için desteğinizi eksik etmeyeceğiniz inancındayım.
Bu vesileyle, seçim sürecinde emeği geçen herkese, desteklerini esirgemeyen tüm seçmenlerimize en içten teşekkürlerimi sunarım. Sizlerle birlikte Seyhan'ı daha yaşanabilir, daha güzel bir kent haline getirmenin rüyası artık gerçek olmalı.”