Başkan Akif Kemal Akay'ın Sağ kolununun çok sevdiği için Hentbol'da Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Cimnastik Adana İl Temsilcisi olan Sol kolu nedeniyle de Atletizimde profesyonel takımı bulunan Seyhan Belediyesi kaynaklarını zorlayarak profesyonel takımlara para aktarmayı sürdürüyor.

Belediyelerin sporda en önemli görevi; çocuklara sporu sevdirerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve ilçe sınırları içindeki tüm amatör kulüpleri desteklemek ve spor tesisi kazandırmakken, Seyhan Belediyesi, bütçesinin belli bölümünü profesyonel takımlar için harcıyor.

Adana'da Belediyeye ait olmayan atletizim kulüpleri varken ve onları desteklemek varken sırf Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Cimnastik Adana İl Temsilcisi olan Sol kolu nedeniyle de atletizim takımına para aktaran Seyhan Belediyesi büyük "maddi" imkanları kullanarak kendi kentindeki atletizim takımlarını  geçerek başarılı olduğunu öne sürüyor. 

Şimdi soruyoruz

Şayet Başkanın Sağ kolu Hentbolu çok sevmeseydi Seyhan Belediyesi Hentbolda süper lige çıkmaya çalışırmıydı?

Şayet Başkanın Sol kolu Atletizim il Temsilcisi olmasaydı Seyhan Belediyesi Atletizimde Süper lige çıkartırılmıydı?

Onun yerine Seyhanda bulunan kulüpler hakkaniyet ekseninde desteklenerek süper lige çıkarılması daha iyi olmazmıydı?

İlçede yaşayan daha çok gencin spor yapması teşvik edilemezmiydi?

İlçede daha çok spor tesisi yapılamazmıydı?

Amatör kulüplere daha çok destek sağlanamazmıydı?

Atletizimde şov yapılan başarının mimarlarının adlarını bile yazdırılmadığına göre bu işin içinde bilmediğimiz işler mi var?

Açıklarlarsa öğreniriz...