Yüreğirli genç siyasetçi İnşaat Mühendisi Muhammet Erginkara da bugün yaptığı açıklamada önemli tespit ve değerlendirmelerde bulundu. Muhammet Erginkara, Cumhurbaşkanlığı seçiminde birlikte yol türüdüklerini belirttiği Muharrem İnce'yi parti içinde kalarak, partiyi büyütme mücadelesi verdiği için tebrik etti.

İşte Muhammet Erginkara'nın açıklaması;

YOLUMUZ UZUN HEDEFİMİZ İKTİDAR!

Sn. Muharrem İnce ile 2 kurultay ve bir cumhurbaşkanlığı sürecinde yol yürüdük.

Sn İnce, partimizin Cumhurbaşkanlığı Adaylığını yapmış, gençliğini ve geleceğini bu partiye adamış, partimize büyük bir ivme kazandırmış yerel seçimlerde alınan büyük başarının ilk mimarı olan bir isimdir.

Bugün yapmış olduğu açıklama ile Cumhuriyet Halk Partisine ve Türkiye Cumhuriyetine olan sevdasını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Ancak bazı paylaşımlar görüyorum partiye bu kadar emek vermiş bir isim için 'hain', 'şantajcı' ve 'ihanetçi' benzetmeleri yapan bu yorumları yapanları kınıyorum. Partimizin evladı olan parti için emek veren kim için kullanılırsa kullanılsın doğru bulmuyorum, bulmayacağım...

Millet İttifakına güç kazandırmak için elinden geleni yapacağını alınan %31 oyu %50'nin üzerine çıkarmak için bir hareket başlattığını açıklamıştır.

Hedefimiz iktidar ise Genel Merkezimizin de mutlu azınlıkların kafa yapısından çıkıp 2023'de iktidar olabilmenin ve ülkeyi bu kötü yönetimden kurtarabilmenin mümkün olduğu tüm yapılara destek olması gerekmektedir.

Dostlarımızla kurulacak ittifaktan önce kendi yoldaşlarımızı kaybetmememiz ve yolumuza daha emin adımlarla ilerlememiz gerekmektedir.

Sn İnce'yi bugün ki açıklamalarından ve parti içerisinde kalmasından dolayı tebrik ediyorum...