Gelecek Partisi İl Başkanı Ebubekir Yıldırım, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Adana ziyaret programı hakkında bilgi verdi.  Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’ne gelerek Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım; Genel Başkan Davutoğlu’nun 3 Nisan 2021 Cumartesi günü Sarıçam İlçe Binası’nın açılışını yapmak ve Kozan İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Adana’ya geleceğini açıkladı. Davutoğlu’nun Cumartesi günü esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Kozan Kongresine katılacak, ertesi gün de Adana’da yerel basın temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geleceğini, sonrasında da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret edecek ve ardından Koza TV’nin canlı yayın konuğu olacağını ifade etti.

Öncesinde Gelecek Partisi adına göüllü olarak çalıştıklarını, bugün ise atamanın gerçekleştiğini, resmi olarak görevlerine başladıklarını ifade eden Yıldırım; parti proğramı doğrultusunda her kesime eşit yaklaşmaya gayret ettiklerini, kavgacı değil yapıcı bir üslup kullandıklarını, birleştirici olmaya gayret edeceklerini söyledi. Beraberinde; Kurucular Kurulu Üyesi Orhan Sucu, İl Yönetiminden Mehmet Yaraş, Nezahat Uçak, Mürüvet Akdoğan, A.Cem Önal ve Aydın Akın ile ÇGC’yi ziyaret eden Yıldırım, “Adana’nın sorunlarını biliyoruz. Bir dosya halinde rapor hazırlıyoruz. Bu sorunlar içerisinde; Gençlik, Kadın ve Tarım konularında hazırladığımız raporu basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de; Anadolu basınının pandem nedeniyle çok sıkıntılı günler geçirdiğini, ayakta durmakta zorlandığını dile getirerek, konuyla ilgili olarak Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na rapor sunacağını dile getirdi.