AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda, saat 11:00’de başlayan bayramlaşma merasimine ev sahipliği yapan, Ak Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı.

Ramazan Bayramı için AK Parti Adana İl Başkanlığı’na gelen AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Ali Küçükaydın ve M. Şükrü Erdinç, Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 22. ve 23. dönem AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi partililer ve vatandaşlarla bayramlaştılar.

Bayramlaşma merasimine, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Başkanları, Belde Başkanları, Belediye Başkanları, Milletvekili adayları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Başkan Kebude ayrıca bayramlaşmaya gelenler arasında, ismi Recep Tayyip olan küçük bir çocukla yakından ilgilendi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Partililerin ve Vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği ve adeta izdiham yaşanan bayramlaşmada, konuklara çikolata ve pasta ikram edildi.