AK Parti Seyhan 15. İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Sadullah Kısacık, bu başarının sağlanmasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “Bir buçuk yılda üye sayısının yüzde 100’ün üzerinde arttırılması vatandaşlarımızın AK Parti’ye duyduğu güvenin ve teveccühün göstergesidir” dedi. Türkiye’nin gelişmesini ve ilerlemesini sağlayacak tek alternatifin AK Parti olduğunu söyleyen Kısacık, AK Parti Seyhan Teşkilatı olarak üye ve müşahit yazımı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı ve hedeflerinin 45.000 üye yapmak olduğunu söyledi. Kısacık, “AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı’nı, AK Parti’nin Türkiye’deki en büyük teşkilatı yapacağız” diye konuştu.
  
KEBUDE: “ENGELLER BİZİ YILDIRAMAZ”
Türkiye'nin potansiyellerin ve hedeflerinin çok büyük olduğunu belirten AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude ise yaptığı konuşmada, AK Parti’nin Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmaya kararlı olduğunu söyledi. Kebude, “AK Parti’nin milletimizle birlikte olan yürüyüşünden rahatsız olanlar önümüze ne kadar taş koymaya, ne kadar engel çıkarmaya çalışırlarsa çalışsınlar, biz inançla yolumuzda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Seyhan Belediyesi’nde düzenlenen Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Seyhan İlçe Başkanı Sadullah Kısacık, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Seyhan İlçe Gençlik ve Kadın Kolları’nın yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.