Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen yemek için Down Cafe’de buluşan AK Partililer anlamlı bir ziyarete de imza atmış oldular.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar ile Sosyal İşler Başkanı Müberra Kara tarafından organize edilen yemek nedeniyle Down Cafe’ye gelen AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Down Cafe’de çalışan down sendromlu çocuklarla tek tek ilgilendi, sorunlarını dinledi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Ziyaeddin Yağcı kafe yetkililerinden de bilgiler aldı.

Yüreğir İlçe Teşkilatına böylesine anlamlı bir mekanda etkinlik düzenledikleri için teşekkür eden Ziyaeddin Yağcı, “Toplumumuzun tüm kesimleriyle irtibat halinde olduğumuzun bir göstergesi de bu tür etkinliklerdir. Bu hafta nedeniyle, maddi ve özellikle de manevi ilgiye ihtiyaç duyan bu çocuklara özel önem verilmesi gerekiyor. Herkesi bu mekana davet ediyor, bir öğlen yemeğini burada yemelerini öneriyorum” dedi. Başkan Ziyaeddin Yağcı daha sonra down sendromlu çocukların kendi elleriyle hazırladıkları yemeklerin tadına baktı.

Yüreğir İlçe Teşkilatı olarak engelliler haftası bahanesiyle özellikle Down Cafe'yi seçtiklerini belirten İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, kendilerini yalnız bırakmayan İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve İl Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Down Cafe'yi çoğu gönüllü olan ve down sendromlu çocuklar için çalışan bir mekan olduğu için tercih ettik. Hem bu kafeyi gündeme getirmek hem de destek olmak için buradayız” diye konuştu.

Down Cafe gönüllüleri İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’ya bir sürpriz yaparak üzerinde AK Parti amblemi olan yaş pastayı kesmesini istediler. Yaş pastayı kesen Ziyaeddin Yağcı yine kendi elleriyle yaş pastayı down sendromlu çocuklara yedirdi.

Etkinliğe; İl Sosyal İşler Başkanı Ayşegül Çalık, İl Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Faruk Doğan, Niyazi Göğer ve Recep Özdemir, Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem, Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan, Yüreğir Belediye Meclis üyesi Yaşar Turan ve Yüreğir İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.