Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Yeşilevler ve Fevzipaşa mahallerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ve esnafını ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar sorunları dinledi. Halkın gösterdiği teveccüh ile başkanlık görevine geldiğini belirten Zeydan Karalar bu güveni boşa çıkarmayacaklarını söyledi. "30 Mart seçimlerinde sizlerin teveccühü ile Seyhan'da halkın belediyesini kurmaya başladık. Seçim döneminde biz üstüne basarak halktan kopmayacağımızı halkla iç içe belediyeyi yöneteceğimizi söylemiştim. Bugün de aranızda olmaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyuyorum. İlçemizin önemli sorunları var. Bu sorunları çözmek için çalışmalarımıza başladık. İnşallah el birliği ile yaşamaktan onur duyacağımız bir ilçe oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

 

"TEMİZLİK, BELEDİYELERİN İLK GÖREVİDİR"

Fevzipaşa Mahallesi'nde halkla bir süre sohbet ettikten sonra temizlik çalışmalarını denetleyen Başkan Zeydan Karalar belediyelerin öncelikli görevinin temizlik olduğunu söyledi. Başkan Karalar, "Belediyelerin öncelikli görevi temizlik yapmaktır. Bizler bu yüzden temizliğe ayrı bir önem vermekteyiz. Temiz bir Seyhan oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tabi bu anlamada bazı aksaklıklar olabilir. Sorun olduğunda belediyemizi arayarak gerekli uyarıları yapabilirsiniz. Bizler sizlerin daha iyi, daha temiz ortamlarda yaşamanız için göreve geldik ve bu görevimizi yerine getireceğiz" dedi.

 

BAŞKAN KARALAR YEŞİLEVLER'DE...

Fevzipaşa Mahallesi'ndeki incelemelerinin ardından Yeşilevler Mahallesi'ne geçen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Yeşilevler Mahalle Muhtarlığına giden Başkan Karalar, mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı.