Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Seyhan İlçe 14. Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Çelikcan, Adana'nın da artık AK Parti belediyecilik anlayışıyla hak ettiği yere geleceğini vurguladı. Çelikcan, Adana Metrosu'nun, kentin sırtında bir kambur olduğunu belirterek, ''Metronun borcu nedeniyle, Adana'nın geleceğine ipotek konulmuş durumda. Belediyemizin aylık geliri 18 milyon TL, gideri ise 30 milyon TL. Ancak, bu olumsuzluklar bizim için bahane değil. Hükümetimiz nasıl imkansızları başardıysa biz de başaracağız. Adana'da işsizlik en önemli problemlerden. Bunun için yatırımcıyı kaçırmamamız, Adana'ya çekmemiz gerek. Yatırımcının önündeki engelleri kaldıracağız." diye konuştu.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Sadullah Kısacık, Türkiye'nin jeopolitik açıdan çok önemli bir yerde bulunduğuna dikkat çekerek, "Türkiye'de, daha önce çok kolay bir şekilde karıştırılan, istikrarsızlığa sürüklenebilen bir ülkeydi. Çünkü bu ülkeyi milletin idaresi değil, üç beş kişinin iradesi yönetiyordu. Ama bu durum AK Parti ile değişti. Türkiye'de artık milletin iradesi hakimdir. Türkiye'de kargaşa ve istikrarsızlık çıkarmak artık eskisi kadar kolay değil." dedi.

KEBUDE: Adana HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALACAK

Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği seçiminin demokratik bir süreç içerisinde gerçekleştirildiğine dikkat çeken AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude ise meclis üyelerinin hür iradeleriyle gerçekleşen seçime gölge düşürmek isteyenlerin olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin bundan sonra koordineli bir şekilde hizmet edeceklerini ifade eden Kebude, Adana'nın, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin el ele vermesi ile hak ettiği hizmetleri almaya başlayacağını kaydetti.