Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Portakal Çiçeği Karnavalı’nda ortaya konan sıcak tablonun sürmesi gerektiğini vurgulayarak “Adana ve Adanalılar için seçilmişler ve atanmışlar olarak el ele vermeli, el ele verdiğimiz o tablo devam etmeli. Bunun için hem seçilmişlere hem de atanmışlara büyük görev düşüyor. Adana lobisi için bunu içtenlikle yapmalıyız” diye konuştu.

 

KATILIMCI, ÇOĞULCU BELEDİYE

 

Katılımcı ve çoğulcu belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu duruma her cuma yapılan Halk Günü’nü örnek gösterdi. “Kim, nerede bir sorun görüyor ve nasıl bir çözüm istiyorsa gelip belediye başkanı olarak doğrudan bana anlatıyor. Bürokratlarım da yanımda oluyor ve sorunları dinliyor ve o anda çözmek için hemen talimat veriyor, gelecek haftaya ya çözüyor ya çözüm için süre veriyoruz” dedi.

 

FARKLI PARTİLER UYUM İÇİNDE

 

Çukurova Belediyesi Meclisi’nde CHP’lilerle öteki partilerin üyelerinin el ele bir çalışma sergilediğine de işaret eden Başkan Çetin, “El ele verdik, mecliste de uyum içinde çalışıyoruz. AKP’li ve MHP’li üyelerden yapıcı bir yaklaşım görüyorum. Müthiş bir sinerji yakaladık” dedi. Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan da “30 Mart geride kaldı. Artık Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarıyla bürokratlar birlikte el ele vermeliyiz” dedi.