Çukurova Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşiminde tek maddeyi görüştü. İçkili yer bölgesi ve mesafe ölçümlerine ait komisyon raporu oyçokluğu ile kabul edildi.
Bu kararla içkili yer ruhsatı verilecek mahalle,  bulvar ve caddeler şöyle belirlendi:
Mahalleler: Yurt, Huzurevleri, Toros, Mahfesığmaz, Beyazevler, Güzelyalı, Karslılar, Kurttepe, Belediyeevleri, 100. Yıl, Esentepe, Şambayadı, Gökkuyu, Kocatepe ve Yeni mahalleleri.
Bulvarlar: Adnan Kahveci, Adnan Menderes (3621 Sayılı kıyı çizgisi hariç), Ahmet Sapmaz, Ali Bozdoğanoğlu, Ali Sepici, Barış Manço, Çoban Yurtçu, Damar Arıkoğlu, Dr. Sadık Ahmet, Fazlı Meto, Galip Avşaroğlu, Hilmi Kürklü, İsmet Atlı, Kasım Ener, Kenan Evren, M. Fuat Dıblan, Mehmet Kartal, Öğretmenler, Özdemir Sabancı, 80. Yıl, Süleyman Demirel, Turgut Özel, Türkmenbaşı, Uğur Mumcu, Yüzüncü Yıl, Zahit Akdağ, Aşıklar, Alparslan Türkeş(bir kısmı), Bülent Angın (bir kısmı), Kasım Gülek, Mustafa Kemal ve Mavi Bulvarları.
Caddeler: İbo Osman, Karafatma, PTT, Mücahitler, Kurttepe, Abdi İpekçi, Anadolu Lisesi, Karaafat, Ahmet Sapmaz, G. Tekin Onay, Mühendislik, YSE ve Beyazevler caddeleri.
İçkili yer bölgesi olarak belirlenemeyecek yerlerle umuma açık dinlenme ve eğlence yerleri açılmasında mesafe ölçümü 100 metre olarak belirlendi.
Başkan Yıldıray Arıkan, 20 gün önce beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınan Belediye Başkan Vekili Yaşar Deniz’in durumu hakkında da bilgi verdi. Arıkan, Deniz’in genel durumunun iyi olduğunu belirterek, “Dua ediyoruz inşallah iyi olacak. Tepki veriyor. Daha önce elleri bağlıydı şimdi ellerini açtılar. Boğazındaki hortumu kendisinin çekmesin bekliyorlar ve heyecanlanmasın diye görüştürmüyorlar” dedi.