Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik ile Yardımcısı Nazan Kızartıcı’nın organize ettiği  partide yaklaşık 50 çocuğun yüzleri boyandı. Daha sonra çocuklar, palyaço, gösteri, balon ve çalınan müzik eşliğinde gönüllerince doyasıya eğlendi. Ayrıca etkinlikte, minikler için pasta kesilerek çeşitli hediyeler verildi.

Eğlenceye AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Coşkun ile Yedipınar Engelli Çocuklar Merkezi Müdürü Muzaffer Aygün de eşlik etti.

 

HÜKÜMETİMİZ ENGELLİLERİN YANINDA

 

AK Parti Çukurova ilçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik, tüm engelliler ile ailelerinin yeni yıllarını kutladı. Başkan Çelik, “Bizler bu  çocuklarımızla bir araya gelip  yeni yıl partisi yapmayı düşündük ve şu anda onlarla yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın bu sevincini görmek bizleri de sevindirdi. Ben 2013 yılının insanlara, dünyaya mutluluk, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.    

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Coşkun’ da yeni yıl öncesi engelli çocukları unutmayarak onların bu mutluluğunu paylaşan Çukurova Kadın Kolları Başkanına teşekkür etti.  Coşkun, “Hükümet olarak engellilerin her zaman yanında olduklarını  herhangi bir sıkıntıları olduğunda kapılarını her zaman çalabileceklerini belirterek, “Engelli kardeşlerimiz için elimizden gelen neyse yapmaya her zaman için hazırız. Şunu unutmayalım ki; hepimiz bir engelli adayıyız. O yüzden herkesin engellerin ortadan kalkması için çalışmalıyız” dedi.