Dostlukları uzun yıllara dayanan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her adımda yanında ve destekçisi olan İsmail Özgen, geçmiş yıllardaki belediyecilik tecrübesini Çukurova’ya aktarıyor.
Önceki yıllarda Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan, belediyelerin tüm iş ve işlemlerine hakimiyetiyle hatırlanan İsmail Özgen, şimdilerde Çukurova Belediyesi’nin daha etkin, rantabl ve hizmetlerinin sürekliliği adına neredeyse her işe koşuyor.
Kendi sorumluluğundaki belediye personelinin hizmet içi eğitimi ve vatandaşla etkin diyaloğunun önemiyle hareket eden İsmail Özgen, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her alandaki uygulamalarının başarıya ulaşması için mesai saati mefhumu gözetmeden hareket ediyor.
Soner Çetin’in en çok güvendiği isimler arasında yer alan Özgen, Çukurova’nın Türkiye’ye örnek bir ilçe olması için önemli mesafe aldıklarını Başkan Çetin’in öncülüğünde sosyal ve toplumsal belediyeciliği etkin kılmaya özen gösterdiklerine vurgu yapıyor. Titiz çalışmalarıyla dikkat çeken İsmail Özgen, tüm çalışmalarında insan unsurunu ön plana alıyor.