Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Emek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Emek Mahallesi'nin belediyecilik hizmetleri bakımından geri kaldığını belirten vatandaşlar mahallerinde 1 çocuk parkının dahi olmadığını söyledi. Vatandaşlar, Karalar'dan belediyecilik hizmeti anlamında çocuk parkı ile birlikte taziye evi isterken Başkan Karalar, bu hizmetlerin mutlak suretle yapılacağını, pazar yerinin üzerinin de kapatılacağını söyledi.

 

"BORCU DA ÖDERİM HİZMETİ DE YAPARIM"

Seyhan Belediyesi'nin 40 milyon lira civarında bir borcunun olduğunu belerten Başkan Zeydan Karalar bu borcun kendileri için bir bahane olmayacağını, borcu ödeyip hizmeti de yapacaklarını söyledi. Karalar, "30 Mart seçimlerinde vatandaşlarımızın teveccühü ile Seyhan Belediye Başkanlığına seçildik. Seçilmemizin hemen akabinde ilk yaptığımız iş belediyenin gelir gider tablosunu incelemek oldu.  Burada belediyenin ekonomik bilançosunun hiçte bahsedildiği gibi olmadığını gördük. Ancak biz bunları bahane etmeyeceğiz. Ben yıllarca özel sektörde olsun ÇUKOBİRLİK'te olsun çalıştığım yerleri kara geçirmeyi başardım. Burada belediyenin borcunu da ödeyeceğiz, vatandaşa gereken hizmeti de yapacağız" şeklinde konuştu.

 

SEÇİMLER KOLAY KAZANILMADI

30 Mart seçimlerinin kolay kazanılmadığına vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu başarıda binlerce kişinin emeği olduğunu söyledi. Karalar,"30 Mart seçimleri öyle kolay kazanılmadı. Sadece seçim günü binlerce insan sandık başında görev yaptı. En son 1989 yılında aldığımız Seyhan Belediyesi'ni 23 bin oy farkla kazandık. Buda bizlerin inanmışlığını gösteriyor. Şimdi seçimler bitti bundan sonra çalışma Seyhan'a Seyhanlıya hizmet etme vakti" ifadelerini kullandı.