Ziyaret sırasında MARDAV hakkında bilgi veren Başkan Göktekin, vakıf olarak üniversitede okuyan öğrencilere katkıda bulunduklarını söyledi. Vakıf olarak her ay Çukurova Üniversitesi’nde okuyan Mardinli 583 öğrenciye 100 TL burs verdiklerini belirten Başkan Göktekin, “Bunu sadece bir iki ay değil, eğitim ve öğretimin devam ettiği 8 ay boyunca veriyoruz. Böylece Vakıf olarak öğrenci kardeşlerimize az da olsa çok da olsa katkıda bulunmaya çalışıyoruz.” dedi.

“ADANA’DA ‘MARDİN KÜLTÜRÜ’NÜ YAŞATIYORUZ”

Başkan Göktekin, öğrencilere vermiş oldukları bursların yanı sıra Adana’da yaşayan Mardinlileri bir arada tutmaya çalıştıklarını belirtti. Aynı zamanda Adana’da ‘Mardin Kültürü’nü de yaşatmaya çalıştıklarını belirten Başkan Göktekin, Adana’da yaşayan Mardinliler arasında birlik ve beraberliği sağladıklarını ifade etti.

“HER ZAMAN MARDAV’IN YANINDA OLACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeydan Karalar ise MARDAV’ın yapmış olduğu çalışmaları çok beğendiğini söyledi. Karalar, “MARDAV olarak yapmış olduğunuz güzel çalışmalardan dolayı sizleri kutlarım. Şuanda ziyaretçilerin akınına uğramış durumdayız. Ziyaretçilerin çokluğundan dolayı başımızı kaşıyacak zaman bulamıyoruz. Ancak bu ziyaretler sona erdikten sonra Seyhan için hazırladığımız projeleri bir bir hayata geçireceğiz ve beklentilere cevap vereceğiz. Ayrıca MARDAV’ın yapacağı yararlı çalışmalar için her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Ziyaret sırasında, MARDAV Başkanı Yardımcısı Mehmet Yalçın, Vakıf Saymanı Metin Kanık ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sıdık Üstemel de hazır bulundu.