Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili,  İçişleri eski Bakanı, MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP Adana İl Başkanlığı’nca düzenlenen “Türkiye’de Kadın Olmak” konulu konferans vermek üzere Adana’ya geliyor.

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat’ın verdiği bilgiye göre, Meral Akşener, 27 Şubat 2010 tarihinde cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda düzenlenecek konferansın konusundan başka ayrıca ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde de bulunacak.

ADANALILAR DAVETLİ

İnci Çelik Mahmat, “İstanbul milletvekilimiz olan sayın Meral Akşener daha önce İçişleri Bakanı olarak görev yapmış ve halen Meclis Başkan Vekilliği gibi önemli bir görevi sürdürmektedir. Halkın içinden biri olan ve bir kadın, bir siyasetçi kimliğiyle sayın Akşener, bilgi ve birikimlerini Adanalı hemşehrilerimizle paylaşacak. Partimiz il başkanlığının düzenlemiş olduğu böylesi önemli bir konferansa başta kadınlar olmak üzere bütün hemşehrilerimizi davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.