MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, Mübarek muharrem ayı münasebetiyle düzenledikleri aşure gününün toplumsal barış ve kardeşlik hukukunu perçinleyen anlamlı bir gün olduğunu belirterek, MHP’gerek vatandaşlar, gerekse teşkilat bazında kaynaşmaya yönelik bu tür etkinliklere çok büyük önem verdiğini söyledi. Ülke olarak birlik ve bütünlüğe her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu kaydeden Kara, MHP’nin toplumsal birlikteliğin ve kardeşliğin siyasi partiler bazında tek adresi olduğunun önemle altını çizdi.

MHP KURMAYLARI ORADAYDI

MHP Çukurova İlçe teşkilatı tarafından organize edilen aşure gününde MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Eski Milletvekillerinden Metanet Çulhaoğlu, Seyhan İlçe başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe başkanı Hüseyin Tumlukolcu, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan başta olmak üzere Büyükşehir, ilçe belediyesi ve il genel meclis üyesi olmak üzere MHP’li üyeler katıldılar. MHP teşkilatları arasında da yaşanan bu birliktelik ile Adana’ya çok menmli bir resim verildi.

YILDIRAY ARIKAN’DA KATILDI

Aşure gününde MHP Çukurova İlçe teşkilatının davetini kırmayan CHP’Lİ Çukurova ilçe belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’da etkinliğe iştirak etti. Partililer ve vatandaşlarla çok yakın sohbetler gerçekleştiren Arıkan’ın yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütünden başkanlık düzeyinde ve önemli isimler bazında katılımlar gerçekleşti.