Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz,  Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da Haçlı-Siyonist projesi BOP’un Müslüman kanı döken çalışmalarına aktif destek veren, öncülük eden AKP Hükümetini uyararak “Müslümanlara ihaneti bırakın, aslınıza rücu edin” dedi.

İFTARA KATILIM YOĞUN OLDU

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ın ev sahipliğinde aynı ilçede verilen, yaklaşık bin kişinin katıldığı teşkilata yönelik iftar, birlik ve beraberliğin perçinlendiği anlamlı görüntülere sahne oldu. Açık alanda düzenlenen iftara, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Burkay Dikici, Sarıçam Ülkü Ocağı Başkanı Abdullah Köylü, belediye meclis üyeleri Ömer Seyfettin Turhan, Ali Yaşar, Mustafa Kızılelma, Bayram Sayar, Vedat Cengiz, Bilal Güngörmüş, Veysel Ünsal, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri ile mahalle muhtarları hazır bulundu.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, manevi zenginliği yoğun günde bir araya gelmiş olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederken, iftarı düzenleyen İlçe Başkanı Özcan’a teşekkür etti.

BOP EŞ BAŞKANI NEDEN İSTİFA ETMİYOR

Aşr-ı şerif okunarak başlanan ve şehitler, gaziler için, vatanın, milletin birliği, dirliği, huzuru için duaların edildiği iftarda konuşan Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Haçlı-Siyonist projesi olan ve bütün bölgedeki Müslüman ülkeleri hedef alan Genişletilmiş Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi’nin İslam’ı yer yüzünden silmeyi amaçlayan Haçlı Seferi olduğunu belirterek önemli uyarılarda bulundu. ‘Haçlı Seferi’ tanımının bizzat ABD’nin önceki başkanı Bush tarafından itiraf edildiğini hatırlatan Yılmaz, “Şimdi soruyorum; Müslüman bir ülkenin başbakanı, yani Türkiye’nin Başbakanı böyle bir projede eş başkanlık görevini neden üstlenmiştir? Neden hala bu görevden istifa edememektedir?” sorusunu yöneltti.

MÜSLÜMANLARDAN ÖZÜR DİLEYİN

Yılmaz şöyle konuştu:

“Amerika, İsrail, İngiltere ve diğerleri,  Müslüman ülkelerin ne zaman dostu olmuş ta biz Türkiye olarak onlarla ‘Libya’nın dostları, Suriye’nin dostları’ adı altında ülkemizde toplantılar yapıyoruz ve Müslüman ülkeleri param parça eden kanlı savaşa yardımcı oluyoruz? ‘Biz ezilen halkların hakkını savunuyoruz, mazlumlardan yanayız’ diyorsanız, Irak’ta 1.5 milyon Müslüman’ın kanı dökülürken neredeydiniz? Müslüman kadınların namusu kirletilirken neredeydiniz? Suriye’de dökülen kan kimin kanı? Her tarafta Müslümanların kanı akıtılıyor. Müslümanların kanının döküldüğü bir ortamda işbirliği yaptığınız ABD, İngiltere, Fransa ve İsrail, Müslüman kanı üzerinden siyasi ve ekonomik rant sağlarken, Büyük İsrail’in temelleri atılıyor. Haçlı-Siyonist projelere destek olmayı bırakın, Müslüman Türk milletinden aldığınız desteğin hakkını verin, Müslümanlara ihaneti bırakın, Müslümanlardan özür dileyin, helallik isteyin ve aslınız bu değilse şayet bir an önce aslınıza rücu edin.”

MEHMET ÖZCAN’IN AÇIKLAMASI

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan ise, partisinin Sarıçam’da en büyük siyasi güç olarak yoluna devam ettiğini söyledi. Özcan “Bugün ilçemiz, önemli sorunların her gün arttığı, bir dağ gibi hemşehrilerimizin önünde yığıldığı bir süreçten geçiyor. MHP olarak Sarıçam’ı şaha kaldıracak hizmetleri başlatmak istiyoruz. Bu amaçla Sarıçam’da yürümüyor, adeta koşuyoruz. Sarıçam’ın ak bahtını karartanlar bir gün halka hesap verecektir. Bu kutlu davaya gönül vermiş insanlarımız ve Sarıçam halkı MHP’nin yerel iktidarını özlemle beklemektedir. O günler yakındır” ifadesini kullandı. Özcan, teşkilat içi verilen iftara gelen misafirlere teşekkür etti.