Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, dedikoduların partiye ve kendilerine zarar vereceğini belirterek, “Uyum içinde olmalıyız kenetlenerek çalışmalıyız” diye konuştu.

AK Parti  Çukurova ilçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim toplantısına katılan Başkan Yağcı, partililere çeşitli uyarılarda bulunarak öğütler verdi. Bu tip toplantıları aile toplantılarına benzettiğini ifade eden Yağcı, “Aranıza fitne fesat karıştırmayın. Bir araya geldiğimizde eksik ve yanlışlıklarımızı konuşarak düzelte biliriz. Kötü olan burada konuştuklarımızı dışarıda dedikodu yaparak yaymaktır. Bu ne bize, nede partimize yarar sağlar. Aksine zarar verir. Her ailede olduğu gibi bizlerinde mahrumiyeti vardır. Bu mahrumiyetimizi kendi içimizde korumalıyız.  Birliğimiz ve dirliğimiz bozulursa yaptığımız hizmetler boşa gider. Buna fırsat vermeden milletimiz ve ülkemiz için el birliği içinde çalışmalıyız” diye konuştu.

Yağcı ayrıca, “Bizler Ülkemizin, Milletimizin ferahı, partimiz ve Genel Başkanımız için herkes kendine düşen görevi en iyi şekilde yapmalıdır. Çukurova ilçe Başkanımız başta Çırak olmak üzere, yönetimini ve üyelerini disiplinli ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

Teşkilattaki tüm arkadaşlarının kendilerini partiye adayarak zaman gözetmeksizin çalıştıklarını kaydeden Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak’ da il başkanı Yağcı’ ya katılımdan dolayı teşekkür etti.

Partililer daha sonra toplu halde hatıra fotoğraf çektirdi.