Yeniden Refah Partisi’nin 3. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yapan Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, 23 Kasım 2018 Cuma günü 99 Kurucu üyenin imzasıyla kurulan Yeniden Refah Partisi’nin bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve her ay en çok üye yapan partisi konumuna geldiğini söyledi.
Açıklamasında; "Milletimiz için 'paylaşımda ve yönetimde adalet' ilkesiyle 'Millî Görüş sözü' vererek yola çıktıklarını ifade eden Baysal; Yeniden Refah Partisi’nin siyaset anlayışını da tanımladı. Baysal; "Yeniden Refah Partimiz Millî Görüş zihniyetini temsil edecek, Hakkı üstün tutan, maneviyatçı, nefis terbiyesini esas alacak, siyaseti ibadet olarak gören anlayışla hareket edecek. Reel politik değil, dava siyaseti yapacağız. Partimiz, siyasete zarafet ve nezaket getirecek" dedi.
Bugün itibariyle 81 ilde, 900’den fazla ilçede teşkilatlandıklarını Adana’da da tüm ilçelerde teşkilatlanmalarını tamamlayarak seçimlere hazırlandıklarını sözlerine ekleyen Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; Yaşanabilir, Yeniden Büyük Türkiye', hak ve adaletin hâkim olacağı yeni bir dünya hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak sadece eleştiren değil, Millî Görüş zihniyetiyle çözümü açıkça ortaya koyan bir siyaset anlayışıyla hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Baysal açıklamalarını şöyle tamamladı;

Tüm projelerimizi Milli Kaynak Paketleri, 81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi, Biz Türkiye’yi Biliyoruz ve Rantsal Değil, Kentsel Dönüşüm kitaplarımızda kamuoyuyla paylaştık. Ekonomik krizden, İstanbul Sözleşmesi’nin yol açtığı sosyal sorunlara, işsizlikten, eğitimde yaşanan sıkıntılara, Kıbrıs’tan, Akdeniz’de karşı karşıya olduğumuz tehlikelere kadar birçok konuda, doğruya gönül rahatlığıyla doğru, yanlışa da kararlılıkla yanlış diyerek düşüncelerimizi aziz milletimizle paylaştık. 
'Yeniden Büyük Türkiye' hedefimize ulaşmak için Yeniden Refah partimizin 3. kuruluş yıldönümünde, bugüne kadar büyük fedakârlıklarla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm üyelerimize, partimize gösterdikleri büyük teveccüh dolayısıyla aziz milletimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Yeniden Refah Partimizin 3. Kuruluş yıldönümü hayırlı olsun. Millî Görüş’ün en büyük zaferlerine, Milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun, gazamız mübarek olsun.