Yücel Bayram seçim çalışmaları kapsamında mahallelere de yapmış olduğu toplantılara ev sahipliği yapan kader birliği yapmış olanlara teşekkür ziyareti yapıyor. Bayram “ziyaretlerde ben üzülmedim sizlerde üzülmeyin. Çünkü kaybeden ben değilim sizler değilsiniz. Kaybeden yine Yüreğir oldu ,Yüreğirlim oldu” dedi.
Yüreğirli hemşerilerinin yüreğine taht kuran Yücel Bayram ,vatandaşların isteği üzerine her gün bir  eve konuk oluyor. Bayram’a çeşitli ikramlarda bulunan vatandaşlar üzüntülerini ifade ederek ,”siz kaybetmediniz bizim gönlümüzün başkanısınız . Evet belediye başkanlığını kaybetmiş olabilirisiniz ki biz hala inanmıyoruz bu kadar gönüllü vatandaşın oylarını alan bir aday nasıl kaybeder aklımız almıyor. Siz Yüreğirlinin gönlünü kazandınız” diyorlar.

Yücel Bayram ziyaretlerde daha sonra şöyle konuştu;

“Ben seçimi kaybettiğime üzülmedim, çünkü ben kaybetmedim . Ama üzüldüğüm tek şey bana güvenen gerçek duygularıyla benimle kader birliği yapanlara üzüldüm. Ben Yüreğir’e üzüldüm ben Yüreğirli’ye üzüldüm. Artık bu seçim konusunda konuşmak istemiyorum “nasıl kaybettik kazandık da kaybettirdiler mi” gibi konuları bırakalım. Arkamıza değil ,önümüze bakmalıyız. Sizlerin bu güler yüzü ve samimi duyguları beni çok mutlu ediyor. Hepinize vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ederim hakkınızı helal edin”