Daha önce 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan Anayasa Referandum oylaması sonuçlarını yüzde 99 oranında, Haziran 2011 Genel Seçim sonuçlarını da en yakın oranla tahmin eden şirket yüz yüze görüşme tekniği ile Türkiye’de her üç ayda yaptığı araştırmaları kamuoyu ile paylaşmakta. On altı büyükşehir belediyesi ve bunlara bağlı en az 5 büyük ilçenin sonuçlarını da içeren araştırmada Adana Büyükşehir Belediyesi ve 5 ilçe de yer aldı.

Adana’da 1094 denekle yüz yüze yapılan araştırmada önemli sonuçlar ortaya çıktı. Yapılan anketin en göze çarpan sonucu Ak Partili ilçe belediyelerinin genelde halk tarafından başarılı bulunması oldu. Açıklanan sonuçlara göre tüm ilçeler baz alındığında Kozan birinci olurken, beş merkez ilçe arasında ise en başarılı belediye ‘’Yüreğir Belediyesi’’ oldu. Onu sırasıyla Seyhan, Çukurova ve Ceyhan ilçeleri izledi.2009 yerel seçimlerinde %37 oy alarak seçilen Mahmut Çelikcan’ın yapılan ankette oy oranının %47’yi bulması Adana kamuoyunda ilgi ve takdirde karşılandı.

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada başkan Çelikcan; ‘’Bu sonuçlar bizim için sürpriz olmadı kendi yaptığımız araştırmaların bir teyidi oldu. Daha önemlisi Yüreğir’de yaptıklarımızın ve yapmaya çalıştıklarımızın Yüreğirlinin maşeri vicdanında olumlu karşılık bulduğunu gösterdi. Gayretimizi ve hizmet aşkımızı kamçıladı. İnşaallah görev süremiz sonuna kadar Parklarımızı yenileyerek, Kültür merkezimizi ve diğer sosyal projelerimizi hayata geçirerek daha modern ve yaşanabilir bir Yüreğir inşa edeceğiz. Benim için bu anketten çıkan en büyük sonuç; Hizmet için durmak yok, yola devam’’ dedi.