Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi Depremzedelere teslim edilmek üzere yardım Malzemesini,  Derneğin Adana Şubesine gönderdi. AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ve Yönetim Kurulu üyeleri de Adana'dan temin ettikleri yardım malzemelerini aynı araçla yollamak üzere yüklemek istedi.

Deprem bölgesine gidecek olan araca, THK kavşağı olarak da bilinen Heykelli Park kavşağında cadde üzeri dubalarla park engellendiği için yardım malzemelerinin de bulunduğu otoparta yükleme yağılmaya başlandı.

Bu sırada otopark görevlisi olduğu tahmin edilen kişi, AGSYD Adana Şube Başkanı ve Spor01.com Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Boz ve Yönetim Kurulu üyelerine yönelik; "Otopark parası verin" söylemine Boz "Depremzedelere yardımları yüklüyoruz. Park etmedik. Araç yüklenince gidecek " yanıtını verdi. 

Bunun üzerine Şube Başkanı Boz'un ve orada bulunan Yönetim Kurulu üyelerinin söylemlerine göre "Depremzedeler ölürse ölsün. Benim için mi öldü? Paramı verin. Başımı Belaya Sokma git" deyince tartışma yaşandı. Ardından araya girenlerce olay sakinleştirilirken, AGSYD Genel Merkezi ve Adana Şubenin katkı verdiği yardımlar Deprem bölgesine yollandı.

Kent merkezinde yaşanan bu tehdit büyük tepkilere neden oldu. Otopark görevlisi olduğu öne sürülen kişinin fiş vermemiş olması ve hoşgörüsüz davranmasının yanı sıra "Paramı Ver. Başımı Belaya Sokma Git" tehdidini yapabilmesi endişe yarattı.

Şimdi Hem Maliyenin, hem Büyükşehir Blediyesinin hem de polisin kent merkezinde "Dağ başı" tavırlar sergilenen olayla ilgili harekete geçnesi bekleniyor.

Adanahabermerkezi.com olarak meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, olayın tekrarlanmamasını diliyoruz.