Spor

Skandal. Eyüp Arın'a çirkin saldırı

Abone Ol

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer  yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada Genç takım maçında Adanaspor Altyapı sorumlusu Eyüp Arın’a yapılan saldırıyı kınadı. Sümer 26 Ocak 2019 tarihinde oynanan Vefaspor-Adanaspor U-15 maçında Adanaspor altyapı sorumlusu Eyüp Arın ve Teknik heyetine  Vefaspor taraftarları tarafından saldırıda bulunulduğunu belirtirken, şu görüşlere yer verdi:

“Adanaspor  alt yapı sorumlusu beyefendi centilmen bir insan olan Eyüp Arın  ve tüm teknik ekibine yapılan saldırıları kınıyor bir daha hiç yaşanmamasını temenni ediyoruz. Şu bilinmeli ki, futbol kuşkusuz  halkın en sevdiği spor dalı ve gündelik hayatın vazgeçilmez bir unsurudur.Bu durum futbolun  toplumsal meselelerle iç içe geçmesini sağlıyor.Futbol tarihler boyunca savaşan ülkeler arasında barış,dostluk  kardeşlik gibi  unsurları pekiştirmiştir. Son zamanlarda  ilimizde  şiddet hızla artmakta önüne geçilemez bir hal almaktadır.  Nefret ,kin
 duygusunun hızla yaygınlaşması  bizleri derin üzüntü içinde bırakmaktadır.Futbolun bir oyun olduğu gerçeğini hepimizin  kabul etmesi gerekmektedir.Burada bizlere düşen görev başta hakemler ve gözlemcilerimizin maç öncesi ve sonrasına  ait bütün olumsuzlukları  rapor etmesi büyük  önem  taşımaktadır.  Bir daha bu tür olayların olmamasını arzuluyoruz.”