TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan ve 8 Baro Başkanı’nın katılımıyla "Stajdan Başkanlığa Avukatlık Mesleği" konulu söyleşi Adana Adliyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

 "Stajdan Başkanlığa Avukatlık Mesleği" Söyleşisine Yüksek Katılım

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz'ın moderatörlüğünde, gerçekleşen söyleşiye TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, Ankara Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu, Antalya Barosu Başkanı Av. Hüseyin Geçilmez, Gaziantep Barosu Başkanı Av. İskender Kahraman ve Mersin Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir’in konuşmacı olarak katıldı.

 "Stajdan Başkanlığa Avukatlık Mesleği" Söyleşisine Yüksek Katılım

Söyleşide konuşmacılar; avukat adaylarıyla mesleğe ilişkin bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Söyleşide; avukatlık mesleğinin sorunları ve mesleğin gelişimi, yargı bağımsızlığı, yargının sorunları, savunma mesleğine ve toplumsal sorunlara örgütlü bir şekilde sahip çıkılması ve Avukatlık mesleğinin bir yaşam biçimi olduğuna işaret edildi.

 "Stajdan Başkanlığa Avukatlık Mesleği" Söyleşisine Yüksek Katılım

Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe, Adıyaman  Barosu Başkanı Av. Bilal Doğan, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nizam Dilek programda söz alarak kendi deneyimlerini aktardılar. Söyleşi katılımcıların soru/cevap bölümüyle tamamlandı.

Etkinlikte, Baro yönetim kurulu üyeleri, avukat ve stajyer avukatlar hazır bulundular. Programın sonunda Adana Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan'a, TBB yönetim kurulu üyelerine ve baro başkanlarına katılımları için teşekkür etti.