MÜSİAD Adana Müdürü Tarık Harmancı iç mimar Büşra Mengüç ile yaşamlarını birleştirerek mutluluğa “EVET” dediler.  Harmancı ve Saygın ailesini birleştiren muhteşem düğün töreni iş dünyasından pek çok ismi bir araya getirdi. Çiftin nikâh akdini Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir gerçekleştirdi. Başkan Kocaispir, genç çifte muhabbetlerinin bir ömür sürmesi dileğiyle Türk kahvesi seti hediye ederek, mutluluklar diledi.

Tarık ve Büşra Evlendi, Düğüne Gelenler Onları Setretti!

Başkan Kocaispir evlilik cüzdanlarını çifte vermek üzere cüzdanı 64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’ya takdim etti. Bakan Sarı’da genç çifti tebrik etti ve mutluluklar dileyerek defteri geline verdi. 

Tarık ve Büşra Evlendi, Düğüne Gelenler Onları Setretti!

Genç çiftin nikâh şahitleri, 64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Sunar Şirketler Grubu Şeref Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Nurten Saygın, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çalışkan, MÜSİAD Adana başkanı Burhan Kavak, ASKON Adana Başkanı Recep Çalışkan, Bozkurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bozkurt ve MÜSİAD önceki dönem başkanı Suat Yahşi oldu.

Tarık ve Büşra Evlendi, Düğüne Gelenler Onları Setretti!