Yeni Adana stadında oynanan karşılaşmada her Beşiktaş maçında olduğu gibi Adana Demirspor doğrandı ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Svenson'un sakatlığı nedeniyle çok arandığı Beşiktaş maçında Daha ilk dakikdan itibaren hakemin futbolu katletmek için aldığı kararlar dikkat çekti. Skandal kararlarla Adana Demirsporlu futbolcuları adeta sindiren iSTANBUL bÖLGESİ HAKEMİ TFF ve onun hakem kurulunun hakemi, Dünya futbol tarihine girecek saçma kararlara imza attı. 

Son adamı faulle durduran Beşiktaşlı futbolcuya kırmızı yerine utana sıkıla, adeta acı çekerek zar zor Sarı kart veren sözde hakem bu gibi absurd kararlarl, futbolcuların tüm motivasyonunu bozdu.

Dünya rezalet tarihine girecek olan sözde hakem Adana Demirspor'un sağdan hızlı atağında Rodrigezi bilerek isteyerek (Tasarlayarak) ilerlemesini engellemek için ayağına müdahale yaptı. Tüm Adana Demirspor taraftarı defans oyuncusuna direk kırmızı kart veya en azından sarı kart beklerken,  TFF'nin Hakem Kurulunun sözde hakemi Montella'ya direk kırmızı kart gösterdi. Maçı orada kopartan Futbolu katleden sözde hakem maçın Beşiktaş tarafından kazanılmasının mutluluğuyla sahadan sevinçle ayrıldı.

Adana Demirspor'da ise Akıntola, Şerif İndiaye, Morel, İsmail Çokçalış'ın yorulmaları ve oyundan düşmelerine rağmen maçın son dakikasına rağmen oyuncu değişikliği yapmaması hakemin katlettiği maçın acısına "Acı Sos" ekledi. 2 Oyuncu hakkını kullanmamış olması da sahada ve TV başında olan Adana Demirspor taraftarının kafasını karıştırdı.

Daha önce klasik oyunlarıyla bile büyük verim sağlayan bazı futbolcuların bireysel futbol oynamaları da (Transfer Dönemi Geliyor) takım oyununa zarar verdi. 

Sonuç olarak Beklenen fotbol oynanmamış olmasına rağmen, maçın 60. dakikasına kadar hakeme rağmen mücadele eden Adana Demirspor futbolcuların oyundan düşmeye başlamasıyla teknik heyetin mudahale etmemesi sonucu Adana Demirspor 4-1 mağlup oldu.

4 Büyük denilen takımlara yalakalık yapmak adına medyanın büyük bölümü de hakem ve tff^ye işine geldiği gibi destek veya eleştiri yapması da futbolun yok olmasına katkı veriyor.

Şimdi şu soruya yanıt vererek ülkemizde futbolu katledenlerin kim olduğunu lütfen düşünün.

Türkiye'de Süper lig'in yayın geliri 120 Milyon Dolar 

İngiltere'de ise 1,5 - 2 Milyar Sterlin.

Şimdi Fubolun katili kim?

TFF-Hakemler mi , tribünlere gelen taraftar mı?