TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi, Beslenme ve Diyet Uzmanı Melisa Kara ile anlaşarak, ücretsiz diyet programı düzenledi. TSYD üyelerinin, Toros Caddesi'ndeki 'Melisa Kara Wellness Center'da boy-kilo ölçümlerinin ardından diyet programları belirlenecek.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Asbaşkan Engin Kanber, Şube Sekreteri Akif Özdemir, Şube Müdürü Mehmet Önal ile üyelerden Adnan Ercan, Beslenme ve Diyet Uzmanı Melisa Kara ile bir araya geldi. Diyetisyen Melisa Kara ile yapılan görüşmede TSYD üyelerinin boy-kilo ölçümlerinden geçirilmesi, beslenme ve diyet programlarının belirlenmesi için işbirliği anlaşması gerçekleştirildi.

TSYD Adana Şube

Görüşmede, TSYD üyelerine ve ailelerine Melisa Kara Wellness Center'da yer alan reformer ve fitness bölümünde de yüzde 30 indirim yapılması kararlaştırıldı. Onkoloji ve Bariatrik Cerrahi alanlarında da uzmanlığını yapan Diyetisyen Melisa Kara, spor medyasıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, "Spor medyasıyla yaptığımız işbirliğiyle birlikte TSYD Adana Şubesi üyelerinin beslenme ve diyet programlarını belirleyeceğiz. Bununla birlikte üyeleri yaşadıkları ve yaşamaları muhtemel sağlık problemlerine karşı koruyacağız. Bu işbirliğinin hem spor medyasına hem de bizlere hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

'İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK'

TSYD Adana Şube Başkanı Hoşfikirer ise Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ile yapılan check-up anlaşmasının ardından üyelerin sağlıklı beslenmesi ve diyet programlarının belirlenmesi için Melisa Kara Wellness Center'da kontrolden geçeceklerini kaydetti. Başkan Hoşfikirer, "Üyelerimiz Balcalı Hastanesi'ndeki check-up sonuçlarının belirlenmesinin ardından diyetisyenimiz Melisa Kara'nın kontrollerinden geçecek. Diyetisyen Melisa Kara'ya derneğimize vereceği hizmetler için teşekkür ediyorum. Üyelerimizin sağlıklı yaşamı için işbirliklerimize her geçen gün yenisini ekliyoruz" diye konuştu.