TSYD'DE OLAĞANÜSTÜ KONGRE

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi, yarın olağanüstü genel kurula gidiyor. İki adayın çekiştiği kurulda önce adaylar projelerini anlatıp toplam 64 üyesi bulunan Adana Şubesi’nin oylarına talip olacak. Kurul öncesi ekibiyle bir araya gelip son bir durum değerlendirmesi yapan Hüseyin Sungur, “Gücümüze olan inancımız, hizmet aşkımız ve mesleki tecrübemiz ile birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde seçime hazırız. Güçlü ekibimiz ile güçlü bir şube olacağız” dedi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nde yeni bir dönem başlıyor. Yarın yapılacak olan; olağanüstü genel kurulda 64 üye, yeni dönemdeki başkanını belirleyecek. 

HÜSEYİN SUNGUR İLE KERİM HOŞFİKİRER BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK

Kongre, yarın saat 10.30’da Merkez Park içerisinde yer alan TSYD Adana Şubesi, Nihat Geven Tesisleri’nde yapılacak. Toplam 64 üye, yeni dönem için Hüseyin Sungur ve Kerim Hoşfikirer’in hazırladığı listelerden birini seçerek, 2 yıl için yetki ve sorumluluk verecek. 
Adaylardan Hüseyin Sungur, kongre öncesinde ekip arkadaşlarıyla bir araya gelip, genel bir durum değerlendirmesi yaparak, göreve gelmeleri halinde yol haritalarını belirledi. 
Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Hüseyin Sungur, “Yarın yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde yönetim kuruluna aday arkadaşlarımızla TSYD Adana Şube Nihat Geven Tesisleri’nde bir araya geldik. Arkadaşlarımızla hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizi konuşarak; gücümüze olan inancımız, hizmet aşkımız ve mesleki tecrübemizle birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde seçime hazırız” dedi.

İŞTE HÜSEYİN SUNGUR VE KERİM HOŞFİKİRER'İN LİSTESİ

Hüseyin Sungur’un hazırladığı listede yönetim kurulunda; Melih Torunlar, Tevfik Dinçkalmış, İrfan İşisağ, Bircan Birincioğlu, Soner Kan, Vahap Ünkat yer alıyor. Yönetim kurulu yedeklerde de; Ahmet Kırmızıdal, Aydın Güçlü, Şahin Çoban, Zafer Şahin, Uğur Başaran ve Emre Ekinci var. Erdal Fernengiz, Musa Alkan ve Bilal Tipi ‘Denetim Kurulu’ asil listesinde bulunurken; Bekir Karakoca, Erol Şennur ve Kadir Adıyaman da yedekler arasında yer alıyor.

TSYD Genel Merkez As Başkanı Kerim Hoşfikirer’in listesinde ise Abdullah Engin Kanber, Adnan Poyraz, Doğan Gülbasar, Akif Özdemir, Şehmus Baysal ve Hakan Köker bulunuyor. Ayrıca Cihan Çınarlı, Abdullah Yangın ve Sabit Özkeser Denetleme Kurulu olarak yer aldı