İŞ DÜNYASINDAN ASKİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TÜSİKON Adana İ Başkanı Vedat Örgen, Başkan Yardımcısı Mahmut Can İnip ile Genel Sekreter Betül Tarhan ile birlikte üyelerinin kurumla ilgili sorunlarının, üretici ve sanayicinin iş akışı aksamadan tamamlanması nedeniyle ASKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Cihan Bayram’ı ziyaret ederek kurum adına teşekkür etti.  

“ÜRETİCİYE DESTEĞİ NEDENİYLE ASKİ’YE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Ziyarette üretimin ülkenin kalkınmasının temeli olduğunu ifade eden Örgen, “Zaman zaman üretici ve sanayicimiz beklenmedik sorunlarla karşılaşabiliyor. Bu sorunların ivedilikle çözülmesi üretimin aksamaması adına büyük önem arz ediyor. Bu konuda ASKİ’nin üretimin aksamaması için ilgili taleplere ivedilikle cevap vermesi ve teknik destek sağlayarak sorunların kısa sürede aşılmasına katkı vermesi bizleri mutlu etmiştir. Üretene katkısını esirgemeyen Kanalizasyon Daire Başkanı Cihan Bayram’a ASKİ adına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

ASKİ’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

ASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Cihan Bayram ise ziyaretten dolayı teşekkür etti. Bayram “ASKİ olarak Başkanımız Zeydan Karalar direktifleri ve ASKİ Genel Müdürümüz Nesrin Vursavuş’un görevlendirmesiyle çözüm odaklı hizmetlerimizi hızlı bir şekilde sunuyoruz. Aynı kararlılıkla hizmetlerimizi sürecek” dedi. Daha sonra Türkiye Üretici ve Sanayici İşadamları Konfederasyonu’nun (TÜSİKON) Adana İl Başkanı Vedat Örgen, ASKİ adına Kanalizasyon Daire Başkanı Cihan Bayram’a teşekkür plaketi sundu.