Adana’nın yetiştirdiği ünlü sanatçılar arasında yer alan Vahdet Vural katıldığı bir Dayanışma Gecesi’nde hayranlarının ilgisi nedeniyle şarkısını yarın bırakmak zorunda kaldı. Vahdet Vural, hayranlarına seslenerek, ”Ben sizin içim buradayım. Ancak bu şekilde devam ederseniz şarkı söyleyemem.” dedi.

Bir otelde Organizatör Cengizhan Temurçin tarafından düzenlenen ve Şehit, Gazi ve engelli vatandaşların Ücretsiz olarak katıldı “Dostluk ve Dayanışma” Gecesine katılan Vahdet Vural, sahneye çıktığı andan itibaren kendisini dinlemeye gelenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vural, daha ilk parçasını söylerken, fotoğraf çektirmek ve kendisine sarılmak isteyenlerin akınına uğrayınca mikrofondan onlara seslenerek, “Değerli hemşerilerim. Yaklaşık 2 saat boyunca buradayım. Hepinizin yanına tek tek geleceğim. İlginize çok teşekkür ediyor ve sizlere minnettarım. ”diye konuştu.

Vahdet Vural, hayranlarının ilgisinden şarkıyı yarım bıraktı

DEMİRSPOR FORMASI VERİLDİ

Şimşekler Grubu kurucularından  Mustafa Çelik, tarafından sanatçının ismi yazılı forma hediye edildi.  Ardından parçalarını söylemeye devam eden Vahdet Vural, masaları tek tek dolaşarak hayranlarıyla fotoğraf çektirdi ve onlarla hasret giderdi.  Gittiği her masada bir tanıdığı çıkan Vural, “Burada çok kıymetli arkadaşlarım ve dostlarımı yeniden görmek beni çok eskilere götürdünüz. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

2 saat boyunca sahnede kalan Vahdet Vural, şarkılarıyla gelenleri coşturdu ve Adana’da yaşadığı anılarını anlattı. Zaman zaman masalara da oturan sanatçı, onların istek parçalarını da söylemeyi ihmal etmezken, bir hayranını da ağlattı.

Dostluk ve Dayanışma Gecesinde Adanalı sanatçılar Nuri Göçer, Nergiz Altındal, Aydın Akın ve Ali Turaç’da sahne alarak büyük alkış topladılar.