Adanahabermerkezi.com
Vali Yavuz’un başkanlığında yapılan toplantıda, Seyhan Baraj Gölü ve çevresinde kaçak yapılara yönelik sürdürülen tespit, denetim ve yıkım çalışmaları değerlendirildi. Kamuya ait alanlarda gerçekleştirilen uygulamaların, ilgili kurumların katılımıyla ele alındığı belirtildi.
Kurumlar Arası Koordinasyonla Mücadele
Toplantıda; kamu alanlarında yapılan kaçak yapıların tespiti, hukuki süreçler, denetimler ve gerçekleştirilen yıkımlar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve çalışmaların kararlılıkla sürdürülmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

“Adana’nın Doğal Güzelliklerini Korumakta Kararlıyız”
Açıklamasında çevre ve kamu yararına vurgu yapan Vali Mustafa Yavuz, şu ifadeleri kullandı:
“Adana’nın doğal güzelliklerini korumak, kamuya ait alanları halkımızın ortak kullanımına kazandırmak ve gelecek nesillere düzenli, yaşanabilir bir şehir bırakmakta kararlıyız. Kaçak yapılaşmaya hiçbir şekilde göz yummayacağız.”



