Sorumluluk alanı içinde yaşam kalitesini yükseltmek için vatandaşa imkanlar dahilinde hizmet sunması gereken Çukurova Belediyesi Kurduğu Kadın Voleybol takımına kaynak ayırmayı sürdürüyor. Çukurova Belediyesi son olarak Çukurova Belediyespor Kadın Voleybol kulübü olarak yapacağı Kadın voleybol turnuvasının tanıtımıyla gündeme geldi. 

TSYD binasında yapılan tanıtım toplantısında altyapı ile ilgili yapılacak olan işbirliği ile ilgili de açıklama yapıldı. Toplantıya Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin, TSYD Adana Şubesi Başkan Vekili Engin Kanber, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü takım kaptanları Hazal Selin Uygur ve Nur Sevil Gökbudak ile Karespor Başkanı Ümit Adaş katıldı. 

Çukurova Belediyesi Cup’ta Muhteşem Açılış Çukurova Belediyesi Cup’ta Muhteşem Açılış

Bilet 20 TL, Giderler karşılanabilecek Mi?

15 Eylül’de başlayacak olan turnuvanın programı da belli oldu. 15 Eylül Cuma günü turnuvanın açılış maçı 16.00’da Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop ile PTT SK arasında oynanacak. 18.00’de ise Çukurova Belediyesi SK ile Karayolları maçı olacak. 3 gün sürecek olan turnuva tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Turnuvanın bilet ücretleri 20 Tl olarak belirlendi. Biletler Passo.com.tr’den satılacak

Sponsor açıklaması yapılmazken, maçlar herangi bir TV'den yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor. Böylelikle yapılacak turnuvanın masrafının nasıl karşılanacağı merak konusu oldu. Çukurova Belediyespor Voleybol kulübü ve turnuva için ne kadar para harcayacağını açıklayıp açıklamayacağı da bilinmiyor. Şayet sponsor dışı para harcanacaksa gelirin nereden olduğunun açıklanması da "kamuoyunu bilgilendirme" çerçevesinde olumlu olacağı dile getiriliyor.