Milletvekili Bilal Bilici, İlçe Başkanı Cihan Özkan ve kalabalık bir partili topluluğu tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Soner Çetin, “Çukurovalılar bana herkesin başkanı diyor. Yine her partiden hemşehrilerimin desteğini alarak büyük bir farkla seçimi kazanacağız” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yüzlerce araçlık konvoyla adeta gövde gösterisi ile ilçe turu yaptıktan sonra İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, adaylık başvurusunda bulundu.

Çukurova Belediyesi önünden yüzlerce araçla hareket eden Başkan Soner Çetin ilçenin ana bulvarlarını kapsayan ilçe turu yaparak vatandaşları selamları. Çukurovalılar Soner Çetin’e sevgi gösterisinde bulunurken zaman zaman tezahüratlarla desteklerini ifade ettiler. Konvoy aynı coşkuyla İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığının önüne geldi. Başkan Soner Çetin ve konvoyu parti önünde yine binlerce kişiden oluşan kalabalık ellerinde meşaleler ve sloganlarla karşıladı.

Başkan Kozay Miniklerin 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu Başkan Kozay Miniklerin 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu

iyi parti soner çetin

Alkışlar arasında ilçe başkanlığına çıkan Başkan Soner Çetin’in İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici ve İlçe Başkanı Cihan Özkan ile parti yöneticileri karşıladı. Başkan Soner Çetin burada yaptığı konuşmada kendisine verilen bir bardak suyu bile unutmayan bir insan olduğunu belirterek CHP’de kendisine yapılan haksızlıktan sonra İYİ Parti’nin kucak açtığını söyledi. Başkan Soner Çetin şöyle devam etti:

“CHP’de yaşadıklarımdan sonra Sayın Meral Akşener ile görüştüm. Beni Çukurova adayları olarak görmek istediğini söyledi. Ben de halihazırda partilerinin adayı olduğunu söyledim. Sayın Birol Büyüköztürk’ün gerektiğinde adaylıktan feragat edebileceğini ifade etti. Bana kucak açtı. Çok teşekkür ediyorum. Bunu asla unutmam. Çünkü uğradığım haksızlığa karşı mücadelemde bana destek oldu. Hepinize teşekkür  ediyorum.”

Kendisinin herkesin başkanı olarak anıldığını hatırlatan Başkan Soner Çetin, “Ben belediye başkanlığı yaparken asla siyaset yapmadım. Çünkü belediye başkanlığı hizmet makamıdır. Siyaseti milletvekilleri ve teşkilatlar yapar. Benim görevim kimseyi ayırmadan hemşehrilerime en iyi hizmeti vermektir. Bu seçimde de kimseyi ötekileştirmeden herkesin oyuna talibim. Yine her kesimin desteğini alarak bu seçimi açık farkla kazanacağız” dedi.

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici de Soner Çetin’in hizmetlerini yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini söyledi. Soner Çetin’in partilerine katılmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Bilal Bilici, “Soner Başkan burada da iyi belediyecilik örnekleri verecektir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Soner Çetin, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığına adaylık başvurusunu alkışlar eşliğinde yaptı.