Hüseyin Sözlü döneminde "Devlet Bahçeli" adı verilerek temeli atılan ve 2020 yılında adı "15 Temmuz Şehitler Köprüsü" olarak değiştirilerek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devralınan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantı yolu yapımı nedeniyle 1 Ağustos ile 30 Eylül tarihleri arasında bazı yollarda konrollu ve kısılmalı geçiş olacağı açıklanmıştı. Ancak belirtilen süre aşılmasına rağmen bağlantı yolu tamamlanamadı. 

Karayolları

Vatandaşın Çilesi Bitmedi

Böyle olunca yaklaşık 60 gündür Balcalı Hastanesine, Çukurova ve Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitelerine ve Yeni Adana Stadına giden vatandaşın çilesi bitmedi.

Bağlantı Yolu İnşaatı

Özellikle Şehir Hastanesi önündeki yolun inşaat nedeniyle gidiş-geliş olarak kullanılması trafiği adeta çekilmez hale getirmişti. Vatandaşın, bağlantı yolunun bitmesiyle trafik akışının normale döneceği beklentisi de boşa çıktı.

İnşaat Sürüyor!

Bölgede Adana Demirspor maçı nedeniyle 1 Ekim tarihinde büyük yığılma yaşanmıştı. 2 Ekim Pazar günü de yolun açılmadığı ve çalışmaların sürdüğü gözlendi. Bağlantı yolunun ne zaman tamamlanacağı konusunda bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Ayrıca işi aksatacak yağışın olmaması, inşaatın ilerleyişini engelleyecek düzeyde özel bir durumun meydana gelmemesine rağmen verilen sürenin aşılmasının nedeni merak konusu oldu.  İlgililerin konuyla yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantı Yolu İçin Bazı Yollarda 60 Gün Kısıtlama Olacak (Haberi Oku)